Uppväxt utan hopp

Innan jag föddes var jag dömd och offrades i Sataniska ritualer av ”mamma” och hennes vänner för att hon vile bli av med mig. Hon var alkoholist och tyckte att det spelade ingen roll hur mycket hon drack, jag dog i alla fall inte.Hon arbetade på ett sjukhus på psykavdelningar där patienterna var kroniker och hon var full på jobbet och misshandlade patienterna. Under 9 månader så utsatte hon ett barn och andra människor och det fortsatte hon med när jag fötts tillsammans med sina sjuka vänner.

dark-gothic-girl-wallpaper

Faderskapsutredningen är ett skämt och Tingsrätten i hemstaden dömde att tester skulle tas på alla hon haft sex med under samma period. Dem har inte tagits ännu så en oskyldig man har dömts till ett faderskap han inte har med att göra. Det som ”mamma” och sockärringen sa var ”nu sätter vi dit honom”.

Han blev trakasserad av henne i många år för att han inte gav henne saker och pengar.Vi har båda försökt få hjälp med detta och socialen har svarat att vi måste lämna namn på vem vi tror han är. Hur i hela fridens namn ska ett utsatt barn kunna lämna ett namn? Hur ska en man som träffat henne en gång och inte kände någon i hennes bekantskapskrets kunna lämna ett namn?Jag lämnades ensam för att hon skulle ut och supa och lämnade ett spädbarn i spjälsängen och sedan vid 2 års ålder så utsätts jag för sexuella övergrepp av henne och hennes vänner, både kvinnor och män.

En av männen var särskilt sadistisk då han använde verktyg och hon kallade de ”vuxenleksaker” och jag drogades med piller och alkohol för att ungdjäveln skulle ligga still. Den sadistiske mannen använde sin underarm för att kväva mig och hon sina händer och när jag inte dog blev hon förbannad och lade en kudde över mitt ansikte.

 

Jag blev instängd i garderoben i mitt rum och dörren öppnades ibland och en man onanerade och ejakulerade över mig och slog mig i ansiktet med sitt könsorgan, hon öppnade ibland dörren själv och slog mig. Det fanns en klädkammare i lägenheten också jag blev instängd i och jag vet att jag inte var ensam därinne. Det fanns ett utrymme därinne jag inte tyckte om för det luktade illa och jag vet inte än idag om det låg någon där eller hade legat där.

Jag vet att det finns flera offer.

 

Mannen jag kallar iakttagare öppnade ibland dörren och ställde sig och tittade på mig och jag vet inte varför och när jag drogades så kröp han alltid upp från fotänden upp till mig. Vad han gjorde vet jag inte exakt utan enbart vad hon har berättat.Jag behandlades som en trasdocka och hon skröt om det och skrattade när hon berättade vad de gjorde.När jag var 5 år så tyckte hon att jag skulle vara med i porrfilm för jag var duktig sa hon och hon glorifierar all porr. De Sataniska ritualerna fortsätter och hon dödar 1 av mina syskon som hon bar på och under tiden hade hon sex med två kvinnor som arbetade på socialbyrån i staden. Jag tvingades att titta på.Vid det andra tillfället så fick hon hjälp av en man och jag tvingades att titta den gången med. Hon och männen var vårdutbildade så de visste vad och hur de skulle göra.

 

Man blir rädd när man ser sådana här saker och starkt påverkad för livet och den fysiska misshandeln fortsätter såsom de sexuella övergreppen. Hon sa att det var bra att jag säljer mig så hon får pengar till brännvin.Hon slog mig ofta på ryggen och det började tidigt i livet och slagen var tunga och hon tog mig i armen och kastade mig i väggen.

Mina första 12 år var alltså bortkastade och våldet vardagsmat och jag har fått reda på att flera kontaktade socialbyrån via telefon, besök, brev och uppmanade de att ta mig därifrån för att socialbyrån visste vad som hände mig sa de till socialbyrån. Människorna som anmälde var de som krigade själva med problem i livet och de har Sverige aldrig lyssnat på. Ingenting hände.

BUP sa till mig att det var mitt fel att hon var alkoholist och jag sa att hon druckit minst 10-15 år innan jag föddes, kunde det då vara mitt fel frågade jag.Jag fick inget svar.När jag vände mig till socialbyrån för jag behövde hjälp sa de att det inte är viktigt att utreda sexuella övergrepp och barnamord och att jag inte har rätt till att få veta vem pappa är.

Vände mig till polisen och på 80- talet var det i stort sett omöjligt att få igång en utredning om de med information inte kontaktade polisen. Preskriberat sa man. Det är bara det att många vet och det handlar även om barnamord men ingen har kontaktat polisen och jag har också fått sagt mig från människor att ”ingen har tagit kontakt med mig”, ”Jag skäms för den tiden”, ”Vill inte prata om henne”.

Minst 8 pedofiler och barnamördare har gått fria tack vare svenska fegheten!!

3 reaktioner till “Uppväxt utan hopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s