Hej mamma

Jag skriver nu ett öppet brev till dig mamma, inte bara för att jag vet att du behöver det men också för att jag känner att jag vill det, för att du ska förstå.

FÖRST OCH FRÄMST vill jag att du startar låten som finns med i denna texten längst ner innan du fortsätter att läsa inlägget,

Har du gjort det nu?

Är du säker?

Okej bra,

Den låten är egentligen en kärlekslåt men passar också så bra in på vår mor och dotter relation eftersom när jag hör den så blir jag påmind om all kärlek, styrka, inspiration vi delar. Jag vill att du lyssnar på varenda ord och tar åt dig av dem och tänk dig att det är jag som sjunger den till dig och inte John Legend.
Jag vill att du ska veta ett par saker och därför skriver jag detta öppna brev till dig, så att alla kan se, och så att alla kan läsa,

Först och främst vill jag berätta för dig hur vacker du är, vet du om det?`Jag har ärvt så mycket utav dig, både utseendemässigt och utav dina egenskaper,
När jag säger att du är vacker så vill jag att du ska ta åt dig utav det, och inte bara för att du är det utan för att du visar det. Få människor har den styrka du har, inte många skulle ha överlevt allt du har gått igenom. Och trots att du gått igenom så mycket som du har gjort så har du ändå fortsatt kämpa.
Där ser jag din styrka varje dag, och genom den styrkan inspirerar du mig att alltid fortsätta framåt oavsett hur mörkt det än är runt omkring mig..
Genom all kärlek du sprider till alla som behöver den runt omkring dig (nej jag får aldrig vara bortskämd med att ha den för mig själv;) ) så visar du din skönhet, då du vill genom kärlek, uppmärksamhet och bekräftelse sprida glädje,
Börjar du förstå nu att du är vacker?
Inte?
Okej då ska jag fortsätta…
Du är min mamma därav är jag tvungen att älska dig;) men så känner jag inte, kärleken till dig är självklar. Och jag kan garantera dig att det är den starkaste kärleken du har i ditt liv,
Utan dig så skulle jag fallera, jag vet att jag inte kan existera i en värld där du inte finns, vem skulle då ge mig alla råd? Vem skulle då skratta åt alla gånger jag skämt ut mig? Vem skulle då älska mig villkorslöst?

Jag är din dotter och från min sida kommer du alltid finna kärlek, stöd och bekräftelse för jag ser ingen anledning till att inte ge dig det. Vad jag ger får jag tillbaka tusen gånger om,
för dig skulle jag ta en kula, för dig skulle jag offra, för dig skulle jag döda,
för du är min mamma.. min fina mamma.

Det du och jag delar är inte bara mor och dotter band utan även en vänskap och en av de starkaste vänskapsbanden jag har i mitt liv.

Vad skulle jag gjort utan din intelligens ens? Utan min uppslagsbok? Den som alltid ger mig svar på mina frågor, den som alltid söker svaren på frågorna om du inte har dem själv för att ge till mig, den som alltid stöttar villkorslöst.

Mamma förstår du inte hur vacker du är? Du är ju allt man behöver och allt man vill ha, du har alla fina kvalitéer en kvinna ska ha och dessutom de en vän och moder ska ha.

Jag kan inte ens tänka på den dagen du lämnar mig för klumpen i halsen och tårarna blir för mycket.

Fortsätt kämpa och fortsätt sprid din visdom och kärlek, fortsätt precis som du gör för jag lovar dig du gör helt rätt, fortsätt bara vara den fantastiska kvinna du är så lovar jag att det kommer lösa sig,
Och de dagar du känner att du inte orkar, de dagar du känner att du bara vill ge upp, låt mig vara din stöttepelare, låt mig vara den som ger dig inspiration och styrka, låt mig vara den som fyller din vardag med kärlek.
Jag lovar jag gör så gott jag kan för att vara din klippa när jag behövs.
De dagar jag inte finns i närheten så vill jag att du ställer dig och tittar dig i spegeln och läser upp alla dessa ord jag skrivit för dig själv och titta på dig själv och SE dig själv, för du är helt fantastisk!

Du är min mamma, min absolut största styrka men också samtidigt min största svaghet för skulle jag inte dig ha så vet jag inte ens vem jag skulle va.

Har du förstått nu?

Jag hoppas det.

Till alla er som inte vet och även er som redan vet så är min mamma en riktig jävla kämpe, för att veta mer om vad jag pratar om kan ni följa hennes blogg här –> mammas blogg för att köpa mammas bok kan ni klicka in er här –> mammas bok
Allt hon skrivit där är verklighetsbaserat (både bok och blogg)

OCH DU, mamma, om jag inte sade det tillräckligt många gånger så vill jag säga det en gång till – JAG ÄLSKAR DIG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s