Brev till de medskyldiga.

Brev till de medskyldiga.

Jag förstår inte hur ni kan leva med er själva för trots att ni vet vad som hände mig så gick ni inte till Polisen. Er rädsla hör inte hit, att ni skäms, hör inte hit utan det som är viktiga är att barn blev utsatta på alla sätt och vis och langades runt.
Hur kan ni leva med er själva?

gothic-art

Ett barn som är misshandlat, sexuellt utsatt och livrädd dygnet runt och ingen kommer och rädda henne och hon är 4 år gammal och då har övergreppen några år på nacken. Allting fortsätter och allt eskalerar som våld och sadism gör och jag har fått berättat för att man greppade mig i håret och drog mitt huvud bakåt och min rygg var som en båge. Rumpan skulle uppåt.

Hon har berättat att under tiden hade hon sex då för att titta på hennes barn bli våldtaget gjorde henne kåt helt enkelt. Gjorde jag inte som de sa fick jag stryk, grät jag fick jag stryk.
Tänk er en blond lintott som är täckt med blod och som har en kropp som gör ont.
Alla såg och märkte att jag var ett speciellt barn och placerades om igen och ingen tyckte det var konstigt. Jag sa ingenting för ord betyder ingenting och vuxna hjälper inte och vid 12 års ålder försökte jag ta livet av mig.
Tyckte ni var konstigt!

Flera självmordsförsök blev det och jag blev argare för var gång jag överlevde och utskälld blev jag av de flesta och människor yttrade ”tänk på din mor”.

Varför då???

Den svenska attityden är kall och man försöker ta livet av sig för att ingen vill lyssna och då sa man att jag var trotsig och många sa att jag sökte uppmärksamhet.
Något jag alltid haft svårt för och många brottsoffer har det.

Hur kan ni se er i spegeln och säga ni är kärleksfulla människor?

Det enda jag ser är falskhet och en enorm feghet då man inte ens agerar för ett barn! Ni som sitter i hemstaden och skyddar henne äcklar mig. Trots att hon erkänt för mig säger ni att jag ljuger!

Ni som vet vad som hänt och var där men inget berättar gör er skyldiga till lagbrott och det bryr ni inte om det heller. Ni har inte vänt er till polis och då anses man enligt lag vara medskyldig och man kan fällas för skyddande av brottsling!

Er feghet hör inte hit!

Offrens upprättelse är den som gäller!

Jag uppmanar er att ta kontakt med Polis/SÄPO och berätta allt!

3 reaktioner till “Brev till de medskyldiga.

 1. Starkt !

  Jag hoppas verkligen att du får svar och upprättelse.

  Sanningen kommer fram.

  Bedrövligt att man struntade i att hjälpa dig när du var utsatt som värst.

  Du är stark.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s