Ditt självporträtt, vidrig feghet!

Lucifer

Ser ni, jag ger er ett självporträtt så ni får se eran egna vidrighet!

Jag drogas med alkohol och piller och det känns som om jag ska sjunka genom sängen. Allt blir tungt och sedan behandlades jag som en trasdocka. Ni sitter inne med information som räddar fler än mig men så fort det gäller mig så byter ni ämne.

Jag har också blivit stämplad av människor för det som hänt mig, att jag är äcklig och jag utesluts ur sociala sammanhang för att jag har ett förflutet, en barndom många hade kunnat ingripa i. Har också fått höra från människor att det är mitt egna fel det som hänt.

Varför då? Ni kanske tillhör skaran som anser att soc är räddande änglar tillsammans med psykvården?

Kommer ni ihåg allt blod efter mordet på ett av mina syskon jag är vittne till??Kanske är det orden ”hon” skriker rätt ut ”varför dör du inte för ungdjävel??!!”

Denna människa sitter ni i hemstaden och skyddar! När jag berättade blev jag stämplad som psykiskt sjuk och sjukvårdspersonal som vårdade mig var hennes kollegor inom psyk!

Allt jag sa var självklart lögn och man ignorerade allt jag försökte berätta för ”hon” var ju en så bra människa.

Jag skiter i om ni är rädda, känner pedofilsvinen som jag kanske känner själv också men informationen måste fram och jag skiter i att ni tycker det har tagit för lång tid.

Varför lät ni mig vara kvar? Var jag er leksak också då? Någon att prata om?

Det var ju populärt med att använda olika verktyg, ni kanske tyckte om de också?Titta på alla blåmärken och allt blod tillsammans med sockärringarna som mördade mina syskon med ”mamman” och manliga kumpaner!!

djavulen,-demon,-monster,-dodskalle,-spoklik-figur-159991

Jag vet inget fegare än att inte erkänna och fly och komma med ursäkter för att rädda sig själv när det finns flera offer med här. Vi kan ha blivit inspelade för de älskar att titta på sina filmer och se sadismen de utsätter sina offer för.

”Hon” hedrar all porr och glorifierar den så tro inte för en sekund att jag inte blivit inspelad tillsammans med andra barn.

”Hon” skyddas och ni fega kräk tänker enbart på er själva och den fegheten lär ni era ungar! Vidrigt!

299489__angel-devil-fire-wreath-wings_p

Det är viktigt att jag får upprättelse så jag kan få mina vingar och få bli fri men ni tänker ju bara på er själva. Jag har kämpat tillräckligt länge så varför tar ni inte kontakt med SÄPO eller Polis för?

Ofta får jag höra ”vill inte prata om det”, ”orkar inte”, ”man vill inte uppleva igen”, ”det hjälper inte” och är det inte det så lider ni av plötslig minnesförlust!

Det är väl fan inte ni som tvingas leva med allt, det är ju jag!

3 reaktioner till “Ditt självporträtt, vidrig feghet!

  1. Tack för att du orkar lyfta fram detta. För att något ska kunna ske måste folk få se på verkligheten oavsett hur den ser ut. Sedan acceptera at vidrigheter som dessa sker för att kunna driva på och göra det som behövs. Ledsen att du har fått gå igenom all denna smärta och våldföring. Tiden är faktiskt inne där mycket som legat dolt kommer fram nu och jag hoppas flera tar tag i sig själva och börjar agera för sina medmänniskor.

    Gilla

    1. Sverige har en mycket smutsig byk att tvätta och många offer att ge upprättelse. Har aldrig förstått människor som sitter inne med information som kan ge myndigheter och i detta fall polis för att en utredning ska kunna komma till stånd! Svensken behöver ta itu med sin feghet! Jag hoppas du kan sprida ordet så att människor vaknar, då kan du själv hjälpa och göra något stort för någon därute! Tack för att du läst och jag hoppas du fortsätter. Dela inlägg så mycket du vill.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s