Modig

I utsatta situationer måste vi ibland vara modiga hur rädda vi än är och vi blir manade till anmäla och stå på oss så det går till rättegång tex.

Hur tror ni då det är för ett barn?

Barnet kan ingenting göra utan är kvar i helvetet som ingen gör något åt medan vuxna kan göra massor och som också kan bli avgörande för fler människor för lagar kanske skrivs om. Ett rättsärende kan bli prejudicerande och direkt avgörande för lagändring och fler offer kan därigenom få upprättelse.

black angel

Barnet sitter kvar i skräcken och vet inget annat och hjälpen når det inte och växer upp med hat, ilska, sorg och kanske utagerande beteende som vuxenvärlden skäller ut tonåringen för.

Varför gjorde då inte vuxenvärlden rätt från början?

Egoism!

Hittar nämligen inget annat ord för det annat än feghet för var är det som gör att det är svårare att slåss för ett barn? En utsatt vuxen kan få en skyddsmur av människor runt sig, terapi och advokater som för deras talan och skadestånd.

Barnet får skador för livet och många kan läkare inte göra något åt för de är inga magiker och det som behövdes var agering från början. Det som sedan händer är att barnet klandras av samhället av BUP som säger att det är barnets fel och socialen som inte bryr sig alls eller väljer att placera ett barn så pass många gånger att rotlöshet och otrygghet är det barnet lär känna.

Hur kan en befolkning säga ja till detta?

Detta är väl inte att respektera liv?

graphics-gothic-863243female

Jag var tvungen att vara modig trots att jag var livrädd men ingen lyssnade och hjälpen uteblev hur jag än ropade möttes jag av tystnad. Man gör det i Sverige för ingen möter upp och tar kampen med en utan man tvingas slåss själv hur trött man än är.

Nu måste jag vara modig igen och mycket kommer att hända och kanske blir det sista kampen så jag får vila ut sedan. Förhoppningsvis reder allt ut sig men jag förlåter aldrig hemstaden eller Sverige för det utsatta barnet glömmer aldrig.

fairy-gothic-wallpaper-graphic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s