Föräldrarlös

01-gothic Jag har stridit för upprättelse sedan 80- talet och nu tog jag kontakt med advokat och fick ett svar som fick mig att gå i taket fullständigt.
Många har stridit i detta land och kommer säkerligen inte att bli förvånade alls men vem fan gav advokater och en stat rätten att neka en människa sin förälder?

Mail från advokaten:

”Hej Anna!

Din berättelse är tragisk. Tyvärr kan vi inte hjälp Dig med att utreda vem Din pappa är. Lagstiftningen ställer vissa krav för att det ska vara meningsfullt, och som jag förstår det finns inte förutsättningar i Ditt fall.

Jag beklagar och önskar Dig lycka till i framtiden.”

När jag växte upp satt jag blodig och livrädd och ropade efter pappa som aldrig kom till min räddning men det gjorde ju ingen annan heller.

Istället så fick jag ”leva” som jag gjorde och var pedofilers leksak och en ”mamma” som älskade det hon gjorde mot sitt barn.
Till råga på detta så fanns det ”familjemedlemmar” i södra Sverige som hade kunnat ringa vilka advokater som helst för det hade de råd med

gothic-art

De gör istället det motsatta för de tål inte ”mamma” och offrar barnet och det påstår svensken är en familj.

En riktig familj slåss för de sina och ger inte upp den kampen och detta barn växte upp med sorg och försökte ta livet av sig första gången vid 12 års ålder.

Då säger allt fler att det är barnet det är fel på och för att hon är förbannad i tonåren och agerar ut så måste det ju vara det.

Detta har jag hört alldeles för ofta men ingen har agerat och jag anser det inte vara rätt att någon gör så utan man agerar och gör det man behöver göra.

Upprättelse är viktigt för ett brottsoffer men identiteten för ett barn är än viktigare och vad säger att det inte är meningsfullt att jag får veta vem han är?

Det enda jag har frågat efter är vem han är och om vi hade valt att ha kontakt hade varit upp till oss och hur otroligt det än låter men människor kan tänka själva.

Vem har gett Staten/ advokater rätten att agera gud?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s