Placerad som barn, med skador för livet!!

vampiremoondark Som barn var jag placerad och har läst dokumenten och det finns placeringar jag inte visste om och de jag visste finns inte dokumenterade.

Man ser att ”mamma” skrivit ”vill ha henne där jag hade henne förra året” och allt handlar om att hon gjort allt frivilligt och det låter som förvaring.

Jag blev placerad tidigt i livet och redan i faderskapsutredningen kommer det fram att hon är lösaktig och försupen men socialen låter mig vara kvar. Som så många blev trygghet något okänt och rotlöshet starkt och med tanke på vad jag utsattes för så levde jag med ständig rädsla.

Tog kontakt med advokat som hjälper mig att hitta min biologiske pappa Sverige har förvägrat mig rätten att känna.

När dokumenten begärdes in från soc ringde de självklart till mig och sa ”det är inte säkert att hemförhållandena finns dokumenterade”.

Jo, i fadersskapsutredningen!!

Tidigt hade man alltså kunnat göra något men ingenting gjordes och det ska ha varit en familj som ville adoptera mig och papprena ska ha varit klara för underteckning och ”mammas” var den som fattades.

Det står det ingenting om i dokumenten så vad döljer man?

Ska man inte reagera från myndighetshåll om någon vill adoptera ett barn som far illa och ska man då inte ta reda på varför barnet far illa?

Om det finns utredning om barn ska då inte alla dokument finnas där?

gloomyworld

Ingen vuxen har polisanmält något som hänt heller vilket ju också är konstigt om man då visste vad som hände ”hemma”!

Nu som vuxen har jag skador som läkare inte kan göra något åt, har 2 ryggoperationer ingen vill utreda inom vården om hur mycket som kommer från allt våld på en växande kropp under de första 12 levnadsåren!

Lider av PTSD och IBS tack vare rädsla så magen och tarmarna har därför tagit skada men ingen vill utreda någonting överhuvudtaget!!

Har mardrömmar och tack vare all drillning och programmering/hjärntvätt under uppväxt så har jag ständigt höga krav som stjälper mig!

Kan inte ha polokrage tack vare kvävningar från händer och underarmar och en psykolog yttrade ”hon vill ha hjälp med att hon tycker polokrage är obekvämt” men inte varför. Läkare kan inte ens sätta plåster på min hals!

Har skador i tarm man kanske kan göra något åt men det vet jag ju inte eftersom ingen utreder och det är i så fall från sexuella övergrepp och inget finns dokumenterat för att soc är inblandat!

Nu har advokat begärt att tester ska utföras på de män ”mamma” haft sex med under samma period som den man som är oskyldigt dömd till ett fadersskap.

De är flera och det spelar ingen roll hur soc än gör för ställer de inte upp och gör rätt för sig åker de dit!!

Blir det rättegång är jag inte rädd för att berätta allt!! Då menar jag allt!!

1800074_612124518911061_3085188500508984615_o

I hemstaden finns inget stöd, de som vet något går inte till polisen/SÄPO, mitt ärende är ett SÄPO ärende!!

Varbergare sitter och skyddar en barnamördare/pedofil/alkoholist och påstår att jag är en lögnare trots att hon erkänt för mig! Enligt Varbergare är jag skitig och skyldig och fördjävlig som pratar om det som hänt!!

Vem är det som är skitig??

Vem är skyldig??

Jo, ni som springer socialens ärenden och låter de komma undan med detta!!

Så här gör socialen tillsammans med sjuka individer och offren får ingen upprättelse så, Varbergare, 8 pedofiler på fri fot!! Minst 8!! Fler offer finns i mitt ärende!!

Är du stolt över dig själv eftersom du inget berättar för SÄPO??

En reaktion till “Placerad som barn, med skador för livet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s