Brev till Socialstyrelsen och svar!

Det är år 2014 och liv trasas sönder istället för att omfamnas och utvecklas och det är med stor sorg i hjärtat när jag ser dessa liv försvinna.LVU/HVB/HAB, självmord och tvivelaktiga polisutredningar man ifrågarsätter länge och Socialförvaltning som agerar polis.

Alla anställda har ett ansvar så borde det vara även för socialsekreterare.

Tjänstemannansvaret måste införas och alla tvivelaktiga utredningar utredas av polisen och alla ansvariga måste en gång för alla ställas till svars för var de gjort. Ge familjer en chans att få läka och växa sig istället och ge barnen chansen till en fantastisk framtid.

Varför offra och trasa sönder när vi borde bygga något starkt och kärleksfullt?

Det måste finnas ett familjeperspektiv och terapi för varje familjemedlem så alla får yttra sig utan påverkan från någon, barnen kan tänka själva.

LVU/HAB/HVB hade kunnat bli den bästa hjälpen stället för stjälpen vi ser idag tillsammans med Socialförvaltningen.

Barnen som växer upp med missbrukande föräldrar placeras oftast inte trots att det hade behövts och detta är ytterst märkligt. Barn har tagit livet av sig och det finns utredningar som ifrågarsätts länge utan att frågetecknen rätas ut.

Vi kan inte ha en myndighet som hittar på bevis och som trasar sönder familjer istället för att hjälpa.

Sverige stjälper och offrar sin framtid, barnen.

LVU/HVB/HAB i Sverige är ett misslyckande utan dess like då allt handlar om pengar och vi har sett HVB hem som blir anmälda men får fortsätta verksamheten när de skulle läggas ner och straffas hårt!

Detta är ett land jag inte vill ha och Barnkonventionen måste bli lag i detta nu.

Tyvärr ser vi detsamma i vårdnadstvister för det finns ingenting som säger att en kvinna är en bättre förälder och att använda gråten som vapen är ett narcissitiskt och barnsligt beteende.

Barnen behöver båda sina föräldrar.

Det vore annat om det finns bevis som visar att en förälder är en säkerhetsrisk genom polisutredning.

Det är hemskt att se ett utvecklat land som nervärderar barnen på detta sätt och daltar med vuxenvärlden för varför inte visa fäder respekt som verkligen vill vara pappa och en del av sitt barns liv?

Barn är inga ägodelar utan liv och vi ser hur de kvävs och de som verkligen lever i fara och med våld i hemmet och utsatthet får ingen hjälp från samhället utan HVB tycks ha skapats för att ha liv att tjäna pengar på.

Detta måste upphöra om Sverige vill kunna kalla sig för demokrati och rättstat och alla seriösa poliser borde krossa denna barnhandel en gång för alla.

Socialen ska inte ha detta ansvar då man tydligt visat att stjälpa och förkasta polis utredningar där människor blivit friade och barnhandeln då tydligen är viktigare.

Jag har själv jobbat med brottsoffer sedan 80 talet och vet hur barnen mår när det egna landet sviker för att det är synd om vuxenvärlden som inte är myndig nog att tag i deras problem. Vad är detta för människosyn när vi har en poliskår som inte gör sitt yttersta i att sätta dit dessa förövare som säljer och offrar våra barn?

Det försämrar förtroendet för regeringen och Jan Emanuelsson är ju inte bättre han och är Socialdemokrat som vill satsa mer på fosterhem och tjäna mer pengar.

Vad är det för människosyn i detta land?

Anna Väisänen M

Svaret:

10469301_711477545581102_5511166275674150356_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s