Varberg/rasism blogg

Varberg, för många en sommarstad som man besöker eller uppskattar för rik turism och uteserveringar, barnvänliga stränder, museum eller party.

Varberg, där jag trivdes bäst med polisen på gatan när vi jobbade tillsammans med ambulans och staden som förstörde min barndom och människor som smutskastar ett offer.

Jag är uppväxt på Sörse eller Sörsedammen och bara jag tittar på bilder från stan ryser jag av obehag och bara att skriva detta är jobbigt. Sörse är ett betong projekt där arbetarna flyttade in då hyrorna var lägst där men fyllan värst och här har allt vidrigt och jävligt hänt.

sörsedammen

Detta område för mig är Psycho och är jag i Varberg så känner jag de hatiska blickar jag alltid känt för att jag är hennes ”dotter”. Kyla är Varberg bra på och att frysa ut människor istället för att göra det omvända. Jag bad inte om att bli född, inget barn ber om det men man kunde gjort något men icke då så allt flöt på.

Jag har ett praktexempel som när jag bodde hos en fosterfamilj i tonåren.

Jag jobbade på SKAF då i Varberg och så gjorde även min fostermamma och som också är politiker och en känd sådan. Jag hade det bra, hade 3 härliga busfrön till bröder och en kreativ syster som var fantastisk duktig och ett kärleksfullt varmt föräldrapar.

Det fungerade bra och jobbar man fackligt åker man på utbildningar och det är inget konstigt alls utan oftast förbannat roligt men soc ringde och påstod att jag hade ett sexuellt förhållande med min fosterpappa.

Det hade vi tydligen när fostermamman var på utbildning och vi knäckte oss totalt!

Detta gjorde man självklart ingenting åt i Varberg för Soc hade ju rätt och bra får man ju inte ha det och så agerade Soc i stan med mig från 1,5 års ålder medans ”politiker” och andra tittade på. När jag försökte hävda min röst sa BUP att det var mitt fel att allt hade hänt. Självklart var jag psykiskt sjuk enligt BUP och sjukhuset.

Politiker som inte ens ställde upp för mina fosterföräldrar, är det lojalitet det??

Nä, lögner föredrar man i Sverige och rasismen mot mig sedan barndomen har ingen förklarat heller men nu är ju rasister inte alltid smarta människor.

”Finnhoran, finndjäveln, oäktingshelvetet skulle hem till sitt jävla finneland”, sa man till ett barn. ”Vuxna” svenskar och detta bara för att hon kände en finne.

Nu vill jag att ni kommenterar denna blogg och förklarar en sak för mig:

Hur kan en man som befinner sig i Finland göra en kvinna gravid som bor på Sveriges västkust innan han har kommit till Sverige och han gör det 2 år efter jag fötts??

Jag har hört sen barnsben att jag är ”för amerikansk för svensken” och att ”USA och amerikaner var de än bor ska alltid fara åt helvete”.

Denna form av rasism hittade man på sedan skulle kallas omvänd rasism. Rasism är vad det är och inget annat, ett djävla avskräde till attityd är vad det är. Nu måste det ju tydligen hittas på saker för att man i Sverige måste vara ansvarsfri så då hittar man på något så korkat.

Eftersom man alltid sagt till mig att det inte är rasism jag har varit utsatt för kan ni då förklara vad det är?

Problemet med svenskar är just det, de förklarar sig aldrig och det jobbiga för de när det gäller mitt ärende så är det svenskar som torterat ett barn och sedan skuld lagt barnet!

När jag har påpekat politiskt att sådana här fall finns och att soc är fel ute så har vänstern i Sverige, Socialdemokrater och Vänsterpartiet sagt, ”att det inte finns i Sverige”.

Det är bara det att fostermamman var aktiv i Socialdemokraterna och jag i SSU Eris!

När politiker och regering är så blind och vägrar se sanningen i vitögat att en myndighet förstör liv så är den staten en feg sådan för hur i hela fridens namn ska en stat då kunna agera för folket??

2 reaktioner till “Varberg/rasism blogg

  1. Käre, det är så rätt det du skriver. Och detsamma har jag också hört: ”Du är för amerikansk för Sverige, och för glad, för duktig, för trevlig”. Man blir ifrågasatt när man erfar orättvisa eller blir sjuk;” äsch, sjåpa dig inte! Lite astma får du väl tåla!” eller ”Du överdriver och vill bara ha uppmärksamhet!” Blev fosterhemsplacerad då mamma blev änka med oss tre under 7 år gamla. Ensam men med flera släktingar hemma i Norrland som ville hjälpa – men bara medan staten betalade. Bidraget drog de in och vi fick inte komma mer. Så då hamnade jag nere i Västergötland: ”Sommarbarn” kallades det och jag hade tur. Kom till en liten tidstypisk svensk kärnfamilj; mamma, pappa, barn. Tills en dag pappan tyckte att jag var vacker och ville ha mer. Men då var jag tonåring och sade ifrån. Är väldigt glad för min styrka men den har också bidragit till avundsjuka. Ja, detta land är en katastrof på många sätt. tack gode gud för oss som har överlevt! Vi skall visa vägen till frihet och rättvisa! Kram! 🙂 ♥

    Gilla

    1. Vilken lång resa du haft. Ja, sommarbarn. Man är väldigt avundsjuk/svartsjuk i detta land och jag förstår det inte. Kan vi visa vägen, varför inte. Jättekul att du kommenterade, alldeles för få som gör det. Tänk vad vi har klarat av och jag tycker vi firar det med att demonstrera utanför Riksdagen för att visa vem som är stor. To american….you got me girl!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s