Författandet!

59947_106100819452114_5742705_n

Något jag alltid gjort är att skriva och jag tillhör den gruppen människor som är värdelös på dagbok så det blev berättelser istället. Jag märkte att mitt skrivna ord gav inte bara mig något utan även andra hade hjälp av det.

Sanna berättelser och verklighetsbaserat ger mig mer än fiction även om det är en härlig stund att greppa Stephen King och fly en stund. Jag skrev noveller och skickade till veckopressen och blev publicerad till min stora förvåning och en berättelse gick runt och boken Torture jag senare skrev är baserat på novellen.

Jag hoppade på en skrivkurs i USA via distans och min lärare blev rädd när hon fick läsa ett utdrag ur Torture och hon sa att hon fick ont och att hon såg allting framför sig tydligt och klart. Hon berättade också att jag är väldigt bra på att beskriva känslor och det var lätt att lära känna huvudrollsinnehavarna.Jag vet inte hur många gånger jag läste det hon skrev för det kändes så stort att få höra det från en som verkligen vet vad branschen kräver.

Jag hade tidigare enbart skickat noveller till veckopress och Mitt Livs Novell skulle lägga ner men ville ha med min berättelse i en pocket bok. Jag blev jätteglad och plötsligt en dag ringer telefonen och man ville ha en intervju som blev väldigt bra.

Allers, Hemmets Journal publicerar en novell där språket inte är det mest städade men visade upp sanningen om hur en sådan människa fungerar! Stort då jag alltid tyckt att det är mormors tidningar och romantiska berättelser publiceras som om det ska vara så snällt som möjligt.

Intervju novell2 novell3 novellveckopress Sannmardröm

Fantastiskt roligt och roliga erfarenheter och Torture vill jag bygga upp för Authorhouse publicerade den och där får man betala allt. Det hade varit roligt om jag kunde förmå mig att göra det men det är en tung berättelse och var en mardröm att skriva och i Sverige blir man utgiven om skriver fiction.

Det är nämligen som så att ett verklighetsbaserat material promotas på ett helt annat sätt viket kräver ett stort förlag med gott om pengar. Jag var i kontakt med Piratförlaget som rådde mig att kontakta större förlag.

Kanske det blir så en dag och att skriva är fantastiskt roligt och min dotter har ärvt gåvan och hon är verkligen duktig. Hon har en röst Sverige borde snappa upp och publicera och jag borde veta då jag skrivit för att bli utgiven i över 20 år.

2 reaktioner till “Författandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s