En vecka sedan

Det är en vecka sedan en stor resa påbörjades och jag trodde att det skulle bli en smärtsam sådan och vad glad jag är för resan går mycket smidigt.

Jag stelopererades den 2 februari i ryggen och går väldigt bra, dansaren i mig vickade på höfterna förra veckan med smidigt och smärtfritt resultat.

dans

Min rehabilitering är ju därmed säkrad och resan tar mig vidare framåt och segern jag vill vinna är den stora medaljen.

Tänk, jag har varit så här smärtfri en gång i tiden och känslan är fantastisk och spänningar i ryggen utöver skadeområdet är som bortblåsta. Eftersom jag har en lång smärt tid så är det här en storseger och jag vet nu att jag kan gå vidare.

bakgrundsbild_naturen1

En ny gryning med värme och styrka håller på att infinna sig och omfamningen är precis vad jag behöver att få vila i så jag kan växa mig stark.

Med ny kraft ser jag att seger inte omöjligt och att jag får läka för en gångs skull och sorgen har bytts ut mot en lättare sådan och den vi kan identifiera.

Det är så mycket som händer när en krigszon förgörs och jag hoppas innerligt att jag en dag sitter vid datorn med det stora arbetet.

book-flower-rose-dry-petals

Just det. Boken.

Den ska skrivas och det frågas också efter den och jag ska arbeta på ”Torture” så den blir bättre och tyngre och nu känns det lätt att säga det och sidor har presenterat sig för mig.

Det blir inte lätt men jag har gjort det förrut och berättelsen ska ut och det starka skrivna ordet ska regera och ge plats för fler segrar!

En ny era och mitt segrande ska in i mitt liv och jag ska dansa in i den med lätthet och med eld under fötterna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s