Hur man skyddar barnen från socialtjänsten

Detta skulle kunna implementeras efter vissa ändringar även i hur det fungerar i Sverige idag:
Hur man skyddar barnen från CPS [socialtjänstens individ- och familjeomsorg]…
Fritt översatt:
”När deras SKYDD är som värst
(Hur) vinner du över CPS [socialtjänstens individ- och familjeomsorg]
1.) Säg till socialsekreteraren att du är mer än glad att tala med honom eller henne, men din advokat har förbjudit dig, och hänvisa till du endast kan göra det med honom eller henne närvarande.
Många gånger har inte socialsekreteraren något i ärendet. De använder intervjun för att samla information om vad som skulle kunna användas mot klienten.
2.) Ibland tar socialtjänstemannen upp gamla anklagelser om en gammal droghistoria eller våld i hemmet. Att kunna visa en avslutad behandling som framgångsrikt har åtgärdat problemet, är viktigt att kunna visa domaren, vid en förhandling, för att påvisa att det inte finns någon aktuell risk för fara.
Om du är en av föräldrarna vars barn är på väg att omhändertas, om du är under utredning, kan man slå vad på att socialtjänstens socialsekreterare söker fel – inte bara ser till nuvarande omständigheter – utan letar även i ditt förflutna. De kan komma att försöka övertyga dig att ge dem din ex-makes eller ex-frus telefonnummer, så att de kan ringa dit för att hitta mer smutskastning som ditt ex kan gå med på att dela med sig av.
Om du använt droger för trettio år sedan, även om det var ”bara marijuana” och du är helt fri från det de senaste trettio åren, så kan man slå vad på att de kommer att vara intresserad av det. Trots det faktum att du inte längre är en användare av droger, så kommer du att stämplas som en droganvändare och kan bli ombedd att genomgå behandling för att förebygga drogmissbruk, gå till rehab, för att överlämna drogtester.
3.) Var artig och vänlig mot utredande socialarbetare i ärendet. Det hjälper inte att vara oförskämd till en socialsekreterare. Allt du säger negativt kommer att användas mot dig.
Förhandlingen är riggad. Det är en bluff, en bluff, en tre-ring cirkus. Hela processen är bara för syns skull.
4.) Visa bilder av hemmet, om hemmet påstås vara i ett smutsigt tillstånd, bevisa att det har sanerats eller att det inte har var rörigt. Detta kommer att visa socialtjänsten att situationen har lösts.
Socialtjänstens barn skydd [socialtjänstens individ- och familjeomsorg], har blivit en kriminell konspiration i länet, man använder brottsbekämpningen och domstol till att motivera stölden av dina barn i vinstsyfte. Allt detta sker under skenet av att hjälpa barn. [barns bästa]
Kom ihåg att socialtjänstemän är utbildade till att stjäla dina barn på alla tänkbara sätt och med alla möjliga medel, och rättvisa och sanning är inte en del av deras verksamhet.
5.) Om du är kallad till domstol, kommer det att finnas en av socialtjänsten gjord rapport till domstolen, som troligen kommer att vara full av missförstånd, falska anklagelser och insinuationer som inte passar in i ditt liv alls. Du kan vara en stor hjälp för din advokat genom att skapa ett dokument som kallas Objections and Corrections to the Report of the Social Worker [Invändningar och Rättelser] till rapporten från socialtjänstemannen. Om du inte fått se domstolsrapporten som är framtagen av socialtjänstemannen åt domstolen fram till dagen för förhandlingen, kan du be om en fortsättning på förhandlingen så att du har tid att göra ett skriftligt svar. För din information – skriftliga svar är långt mer värdefull än ett par minuter av talartid i domstol. Domarna kan lätt förbise dina verbala ord, men ett skriftligt svar kommer att stanna i filen för alltid. Du kommer att behöva ta ditt dokument till din advokat för ett slutligt godkännande, och lyssna på vad advokaten har att säga. De flesta av dem menar väl, även om dem av domstolen utsedda advokater oftast för upptagna eller för dåligt motiverade att göra en adekvat jobb med att representera dig i rätten. Skriv inte något själv komprometterande fakta i dina juridiska dokument. Om du gör – så kommer handläggaren kommer kasta sig över dessa ord och använda dem mot dig.
6.) Kör en sökning på din advokat genom stadens hemsida. [google]
En stor andel av de unga föräldrar som blir falskt anklagade för barnmisshandel eller försummelse är utarmade, och måste förlita sig på av domstolen utsedda advokater för representation i domstolens förhandlingar. Dessa av domstolen utsedda advokater är ökända för att göra nästan ingenting alls för att hjälpa sina drabbade kunder. De verkar mer som om de är där för att vägleda människor genom domstolsprocessen, men de ger inte någon typ av aggressivt försvar.
7.) Läs en publikation som kallas ”Dogbook”, det är advokat guide bok som heter ”Dependency Quick Guide” [Juristens Snabbguide?]. Det förklarar exakt vad din ”advokat” kan och inte kan göra för dig.
8.) Jag skulle inte skriva på deras vårdplan eftersom de ändå måste ge dig sin ”service” oavsett om du signerar det eller inte.
Barn har sex gånger större risk att dö i fosterhem än i sitt eget hem.
Federal statistik visar att barn i fosterhem har ungefär tio gånger större risk att bli sexuellt utnyttjade, fysiskt, känslomässigt och mentalt än barn i deras biologiska familjs hem. Sannolikheten att de blir dödade är också större. En nyligen genomförd studie gav slutsatsen att fosterbarn är mer benägna att ha tonårsgraviditeter och bli ungdomsbrottslingar. Studien visar också att barnen har det bättre när de lämnas kvar med sina naturliga familjer, även om dessa familjer har allvarliga problem.
9.) Om du är i domstol: protestera mot socialtjänstemannens uttalanden när de skyller bristen på framsteg på dig, i stället för att erkänna att ärendet har förskjutits på grund av dem, när de försöker få det att se ut som om du inte gör några framsteg eller skyller på att du inte samarbetar.
10.) Om dina barn inte längre finns hos dig: Missa inga besök eftersom de annars kommer att använda det mot dig.
Socialtjänstemän försöker övertyga sig själva om att de räddar barn, när de i själva verket begår den värsta barnmisshandeln som är möjligt själva genom att ta barnen från sina naturliga familjer och placera dem hos främlingar. Att rättfärdiga det, är deras sätt att dölja sanningen.
11.) överklaga domarens beslut om han förnekar placering med familjen.
När föräldrar skickas till familjedomstolen så blir de nekade de konstitutionella rättigheterna såsom rätten till en juryrättegång, rätten till en offentlig rättegång, och rätten att konfronteras med sina anklagare. Ändå riskerar de att förlora sina barn, en av de sorgligaste och mest hjärtskärande förluster kända för mänskligheten. Denna brist på konstitutionella garantier lämnar förhandlingarna öppna för grova orättvisor, något vars like få människor tror skulle kunna hända i Amerika – om de inte själva har varit med om det.
12.) Överklaga socialtjänstens rätt att bevilja tillstånd att medicinera ditt barn.
Fosterbarn tvingas ofta ta flera psykofarmaka. Foster och adoptivföräldrar får extra betalt för ”särskilda behov” för skadade barn, så de rusar för att ta barnen till läkare som är kända för sin villighet att förskriva läkemedel oavsett om barnet faktiskt behöver dem.
Detta är väl dokumenterat.
Läs mer om det här: Drugging Foster Children [Nerdrogande av Foster Barn], där du hittar flera tragiska fallbeskrivningar inklusive vittnesmål från före detta fosterbarn.
13.) Överklaga alla orimliga krav från institutionen eller ytterligare krav som inte gäller i ditt fall. (Dvs, familjevålds klasser om det inte har skett något familjevåld). Du kan även överklaga eventuella minskningar i umgänget.
Socialtjänsten anklagar ofta människor felaktigt, eller tar barnen av triviala skäl.
14.) Var beredd att stå upp för dig själv. I händelse av att din ”advokat” inte säger något som liknar en invändning eller två, räkna inte med att han kommer att göra det ordentligt. Du kommer sannolikt att behöva göra invändningarna själv.
15.) I vissa fall när något begärs eller krävs av socialtjänstemannen, så finns det ingen domstolsorder på det. Vid sådana tillfällen, kanske du vill kontakta socialförvaltningen för att få en ”rättvis rättegång”, vilket också kallas det ”administrativa förhöret” [i Sverige ‘företräde inför nämnden’]. Detta skulle berättiga dig att få tala inför en Administrative Law Judge (ALJ) [statsjurist]som är en anställd av den statliga avdelningen för sociala tjänster, denne skulle kunna lyssna på dina tankar och läsa all dokumentationen du tar med till dem. Naturligtvis får även socialarbetare en chans att svara på dina frågor. Då skulle ALJ göra en skriftlig analys av den information som skulle skickas till alla parter och arkiveras av staten.
De tar barnen från miljöer som inte är så illa, att sätter dem i riskmiljöer som inte är så bra, och helt ignorerar de band som finns mellan förälder och barn.
Socialt arbete bör vara en process för att hjälpa familjer att lösa och återhämta sig från problem, inte en process för att riva isär familjer för evigt och traumatiserande barn för livet. Denna obalans i det sociala arbetet har orsakats av federal lagstiftning som ger ekonomiska incitament i form av federala medel och återbetalningar från socialförsäkringssystemet när barn slits från sina hem och placeras i fosterhem.
Du och dina barn kan stämma CPS [socialtjänsten] när ärendet har avslutats, om de har brutit mot dina konstitutionella rättigheter. Specifikt kan ditt barn stämma CPS [socialtjänsten] för brott deras 4th and 14th Amendment Rights och föräldrar kan stämma för kränkningar av sina 14th Amendment Rights. Det kallas Section 1983 Civil Action for Deprivation of Rights.”

2 reaktioner till “Hur man skyddar barnen från socialtjänsten

 1. Skrämmande och så fullständigt korrekt skrivit med ren sanning. Inget är så sant som detta jag läst här. Vad som händer och sker är det som beskrivs i texten. Jag är förstummad och djupt tacksam för din hjälpande text min numera mentor..

  Gilla

 2. Grymt skrivet! Sjukt att det är så här!
  Jag har slagits för min rätt att vara med min dotter. Det var en vårdnadstvist där mitt ex inte ville att jag skulle få se vår dotter. Dyr historia men jag vann.
  Beslut dom gör går alltid att stämma (om du har något underlag för det du finner felaktigt). Det är dyrt men så värt det!
  Dessutom har jag själv vuxit upp på foster hem. På den tiden, 80 talet, fick jag inte psykofarmika i alla fall men blev utsatt för massor av andra övergrepp i 10 år.
  Jag kan med handen på hjärtat, jag hatar socialen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s