Jani, min älskade son

Gothic-World-gothic-29652618-1800-1200

Jag var 18 år och jagad för att jag blev gravid och min ”mamma” var mer än villig att hjälpa mig tillsammans med socialen.

De hetsade mig för de ville ha barnet och menade att det är bra att hon ställer upp, en pedofil de var i maskopi med. Jag ville inget annat än att få leva ifred men jagandet fortsatte och jag var livrädd för jag hade ingen att vända mig till.

Fick höra under uppväxten att jag var deras favorit med mitt långa, blonda hår och vackra ögon och nu väntade jag barn. Ett barn de ville ha för sig själva och utsätta som de utsatt mig och soc gör hemskt gärna så här och Sverige har ju alltid skyddat pedofiler.

Eftersom jag var tidigt utvecklad så hoppades man på detsamma med detta barn och jag flyr till sjukhuset för att få råd och förhoppningsvis få hjälp. Jag berättar att jag själv är glad över nyheten att jag är gravid, tror det är en pojke och kallar honom Jani.

Jag berättar att jag har jobb och att jag vill ha hjälp med att få bort dessa vidriga människor från mig som vill ta mitt barn. De vill jag ska föda det åt de.

Den uteblir.

Jag berättar om övergreppen och allt jagande efter mig men utan resultat och då säger socialen plötsligt att jag är olämplig och jag skriker ”nej, nej, jag vill inte!!”

När jag senare vaknar på sjukhuset är mitt barn borta, min son Jani.

Man har gjort en abort!!

Mot min vilja och det enda jag ville ha var hjälp för att jag var jagad av socialen och pedofiler och självklart trodde man inte på mig.

Man tror inte på offer som utsätts av kvinnor och det har man aldrig gjort och jag har aldrig förstått varför.

Människan utsätter!!

4 reaktioner till “Jani, min älskade son

  1. Så sorgligt, men samtidigt så förlösande att detta äntligen kan få andra att börja vakna till! Sverige är inte ett land för barn och familjer. Hoppas du kunnat försonas något med det som inte ficks ske, även om förlåtelse nog inte alltid går. Det anser jag vara offrets privilegium. Vissa saker kanske varken kan eller ska förlåtas. / Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s