Donia

888373_229089057229570_475713197_oSverige säger att vi är ett modernt samhälle där man tar hand om alla och där man är tolerant mot människor. Sverige är ett land som inte ens kan ta hand om sina barn och är de under statlig vård är det än värre.

Varje dag ser vi barn som omhändertags av myndigheterna och kanske ni tänker att det är bra men då ska ni veta att det räcker med ett hål på en jacka eller en anonym anmälan. Vem som helst kan lämna en sådan anmälan och det betyder inte att personen/personerna vet någonting överhuvudtaget. LVU blir oftast resultatet och föräldrarna ser inte sina barn något mer.

Barnen isoleras och får inte göra något annat än att lyda och bryts ner och många placeras om, inte för att placeringen i sig inte fungerar.

Det är en del av programmeringen och den fungerar så och du ska lära känna slaven och vara den och i majoritet så blir barnen utsatta för våldtäkt och sexuella övergrepp och utsatta för fysisk misshandel. Detta är olagligt men LVU fungerar så här och det spelar ingen roll vad föräldrar än gör och många advokater i detta land är översvämmade med ärenden kopplade till Socialen.

Det är inte heller ovanligt att socialsekreterare säger till barn ”att det är bara snälla barn som får komma hem” och man gör allt för att knäcka de.

Barnen drogas och flera artiklar har publicerats om att det säljs droger på HAB hemmen och detta är då alltså rätt och riktigt?

Svensken sitter och tror att allt är i sin ordning för något måste ju ha hänt eftersom barnen omhändertagits och föräldrarna gjort fel.

Donia dog i statlig vård och man säger lunginflammation. Nu är det så att majoriteten patienter överlever då vi har tillgång till effektiv medicinering.

Varför skickades inte en ambulans så Donia kunde komma till sjukhus?

Donia blev våldtagen och hon berättade det för kompisen och det blev hon straffad för. Blev hon straffad för något mer ingen vet något om?

10849742_882534631759767_7796039446978746448_n

2 reaktioner till “Donia

  1. Denna tjej ska få upprättelse. Dessa ska straffas hårt o det gäller framförallt soc som placera henne i familjehemmet. Eftersom dom har stort ansvar för Donias säkerhet o ska se till att godose hennes behov. Soc ska inte få komma undan bara o fosterhemet ska minsan inte få ha några fler foster barn. Men det dom lät henne göra är att dö i en säng o inga nära o kära fick inte träffa henne.Den stefan borde låsas un för gott. Bara sätt dit var enda en som har mördat Donia kall blodigt. Nu ska hon få upprättelse. Vi står många tusen bakom Donia. Lagen säger man ska följa den. Men tyvärr så skiter soc i lagen. Hur många ska dö eller skadas innan ni i regeringen gör något. Ni sitter o gömmer er bakom era koleger. Soc snackar bara skit. Se till o ta era konsekvenser som när ni tog Donias liv. Donia behövde bara läkar vård o omsorg. Som soc påstår att dom ska se till att ge o säkwrhet. Här är bevisen på att soc bara ljuger föräldrar rakt i huvudet bara. Donias mamma o syskon ska ha högt skade stånd o Donias mördare ska låsas in. Mvh Susse

    Gilla

    1. Kan inte göra annat än att hålla med. Jag skickade Donias och Felicias och Daniels till FN. Har inte hört något tyvärr. Om du läser vidare här på bloggen så ser du siffror över antalet barn som ohändertags. Även min berättelse finns här om vad som inte gjordes men borde. Soc ska ställas till svars för ALLA offer de utsatt och skadestånd ska ut!! Att människor sitter och sover gör mig flyende förbannad! Detta monster Soc måste krossas med deras lakejer!! Läs om Daniel och jag ska lägga in Felicias berättelse och länk även till hennes sida som upprättats. Hon är tyvärr inte med oss längre. Läs gärna också ”Uppväxt utan hopp”, ”Placerad som barn med skador för livet”, ”Brev till medskyldiga” är bara av mina egna ord! Sprid gärna ordet! Offren ska ha upprättelse!!! Hjälp mig sprida bloggen så kanske människor vaknar. Kan du hjälpa mig Susse? Kram Anna

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s