Oaser

När man slåss och kämpar i tid och otid så försvinner energin och tiden man hade kunnat lägga på annat men man har ingen ork.

Man letar hela tiden efter oaser att vila i men när man väl hittar de så försvinner de lika fort för energin av glädje varar inte tillräckligt länge för att man ska hinna njuta av den.

Det finns ljusglimtar som så ofta men några är alltid större och min är min underbara, vackra, fantastiska dotter Natalie.

Det finns ingen jag är så stolt över och jag är så glad över att hon sluppit min uppväxt och hon är på väg någonstans i livet och jag är nyfiken på var hon landar så småningom.

hjärtavatten

Hon vet var jag finns, att jag aldrig lämnar henne för jag vet hur ont det gör att stå ensam i ett mörker när man egentligen behöver få krypa in i mammas famn.

Jag försöker ge det jag aldrig fått själv och många säger att jag glömmer mig själv och att jag tillhör kategorin som måste vara snäll mot sig.

Det bästa som finns är när hon är hos mig, när hon kör ”Hero” med Mariah Carey, våran låt. Hon har sagt att hon tänker på mig när hon hör låten.

Det finns mycket kraft i musik och jag har själv gospel i grund och botten och musik är en av mina oaser förutom dansen.

Det finns en låt som är en stor favorit hos mig men min dotter är mitt hem, jag har kört den många gånger.

Så länge du vet däreute att du är större, en hero, och känner dig home, hemma så orkar du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s