Rättvisans år?

Förr eller senare så finns det någon som dyker upp och många gånger med en kraft som inte går att stoppa, Sanningen!

Jag har Sanningen och Ärligheten i min ringhörna och har tagit många fighter i mitt liv så denna är inget undantag och jag tänker inte spara på krutet.

gothic-fantasy

Upprättelsen ska vara min och min krigare få göra allt hon kan och hon får fria händer att agera så som krävs för det måste hon samtidigt ha.

Man kan bara berätta allt för det är enbart då Sanningen segrar och den riktiga segern närmar sig och det är tufft och tungt men man kan inte ge upp.

Har man kommit så långt som till att säga till sig själv att det är dags så kan man ta fighten till målet också och man får räkna med att det blir en del motgångar också.

Seger kommer inte till en gratis!

Ibland måste man offra något för att vinna något och tårar kommer det säkert att bli, trötthet men tänker man på segern och medaljen så stärks man!

Jag var rädd först då jag är så styrd sedan barnsben att man inte hörs så jag tröttnade på det och alla lögner och nu är bollen i rullning. Förhoppningsvis så kommer den att fälla många som ska ner och seger firandet vara en energi som stärker många.

91028

En reaktion till “Rättvisans år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s