Fanatism i en placering!

gothic_angel

I en familj jag placerades i så fanns det fanatism, religiös sådan och för er som inte vet det så är många familjer som soc placerar barn hos, Pingstvänner.

Lade man en patiens så lockade man på speldjävulen, vi fick inte titta på andra tv program än Emil, dottern gömde Harlekin böcker för de var förbjudna etc och man blev dragen till Kyrkan. Innan maten bad man bön och hände det något hemskt i världen var det Guds straff och frågade man varför oskyldiga fick lida så var det Guds vilja.

Denna familj var fanatisk och några av deras släktingar bodde i huset ovanför och där var det tvärtom. Man kunde därför slappna av lite grann hos släktingarna och man slapp då alla sysslor då man ansågs vara gäst och det var frivilligt att hjälpa till.

Jag var ca 6 år och vi skulle till ett tältmöte som ju är vida kända och jag träffade en präst där som barnen tyckte mycket om att prata med.

Jag hälsar tillbaka när han hälsar på mig och han säger till mig att jag är oren!

aa-Gothic-Prayer

Jag blev livrädd! Jag läste Bibeln och visste mycket väl vad det betydde och ingen sa något och ingen försvarade mig heller. De andra barnen tittade på mig som om jag var pesten själv!

Jag skötte mig och gjorde det jag var tillsagd att göra så ännu ett hem där man inte dög såvida man inte offrade och gav allt i Guds namn. Något eget skulle du inte ha, det var förbjudet!

Inget eget? Kärlek och omtanke då, det fanns ju ingen heller någonstans och då fick man till svar ”om Gud vill”.

Jag var barnvakten, städerska, rättskipare, guide, samariten, gospelsångerskan, författaren, dansaren, den smarte ungen och ingen av dessa roller dög!

I Guds förbannade namn!!

Jag vet att det finns människor som lever med religion och allt är bra och att det är bra människor och man kritiserar ett blogg inlägg jag skrev innan och kallade det änglar och demoner!!

”Rop på hjälp”!

Jag trycker själv inte ner någon religion i halsen på människor och då anser jag att man kan behandla mig med samma respekt!

Så länge man är fanatisk är man i fara och det älskar soc och jag bryr mig inte om om du ylar mot månen, dansar naken i vackra Moder Natur bara du inte fryser vännen.

Allt handlar om att du ska må väl i din själ som aldrig får besudlas och då falska profeter är för många i världen och de styr med järnhänder så måste världen sätta sig upp emot de.

Att trycka ner människor i religioners namn strider mot allt jag tror på och jag hoppas innerligt att du vågar stå upp mot det och hittar rätt i din vackra trädgård.

Din ande, din själ!

beautiful_forest_waterfall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s