Påsk

621423563_1764759

En stor helg för många och ännu en helg som är ångestladdad och många frågar hur jag inte kan tycka om påsken, så färgglad och vacker. Det är det sista den är och minnen är några jag vill radera men till det krävs vissa verktyg jag inte har.

När jag växte upp blev allt värre så fort det var vanlig helg och vid större helger än värre och inte bara för att det söps än mer, övergreppen och slagorden blev värre.

När jag därför hör svensken säga att dessa helger är för barnens skull undrar jag alltid, varför super du då för? håll dig nykter men nej då.

Då är det inte för barnens skull och varför ska jag fira något som är ångestladdat?

Lägenheten är full med människor och jag försöker hitta en plats i en 3 rummare att gömma mig på. Eftersom det inte går så flyr jag ut och även om det tar dagar innan jag kommer hem igen, så är det ingen som undrar var jag har varit och ingen har letat.

Barnet ingen brydde sig om försvann och man sket i att leta efter det och detta barn växer upp och ska fira svenskens fyllehelger!

Det spelade ingen roll hur länge jag var borta och hade någon tagit mig då och jag det hade gått en vecka så hade fyllot inte märkt det ändå. Alla visste att hon inte brydde sig men det gjorde ju inte soc heller.

De söp ju de med och det kändes säkrare ute än hemma och svenskar försvarar sin fega ”vuxenvärld” med alla möjliga ursäkter som man här i detta land är expert på.

e024

Barnet växer upp och inget är normalt och går in i vuxenvärlden där människor fortfarande inte förstår.

När ska då denna befolkning skaffa sig IQ och begripa att detta supande driver ut ungar på gator och torg och där finns snuten som tar ungarna till stationerna. Har svensken tur har det inte hänt ungarna någonting men det skiter ju svensken i, bara han får supa.

Varför vill du inte ta hand om dina barn??

4 reaktioner till “Påsk

  1. Det gör ont att höra att du har haft det så Anna! Men hos oss så har vi aldrig druckit en droppe vare sig på julafton påsk eller någon annan högtid. Här hemma gör vi alltför våra barn! ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s