Rop på hjälp!

40440__angel_p

Kanske kan ett rop på hjälp höras, kanske om jag ropar riktigt högt men ibland spelar det ingen roll hur man skriker, ropar men den räddande ängeln hör inte. Ibland är den ängeln dold och finns där men ändå inte.

Det finns olika änglar att ropa efter och olika skepnader har de och alla har säkert sina bilder av de och säkert egna de ber till. Det finns änglar som kan göra mycket men du måste våga ropa.

Ropa högt, klart och tydligt!

Du måste ibland vara den egna riddaren som tar kommandot och därför ropar i rätt riktning hur rädd du än är och hur svårt du än tycker det är.

Ibland finns den ängeln inom oss själva, vi har bara inte lyssnat på rätt sätt utan lärt känna oss själva genom andras ögon och enbart deras.

Ropet kan starta stora processer vi kanske är rädda för och helst vill undvika men måste ge oss in i för annars stannar allt eller vi förlorar allt. Många viskar därför.

templar

En sann riddare och krigare viskar aldrig och den är sann för den är känd hos personen och personen kan därför slåss starkare än andra. För att den ska bli känd så måste den väckas och ibland är det sorgen som gör det.

Har man tur sluter det upp fler som hjälper och som kan ropa på ett högre sätt än en själv för de änglarna är mäktigare än andra. Då har du ropat rätt och tillräckligt högt och kan andas ut om så bara för en stund för kriget är inte slut förrän vapenvilan finns och består.

Detta är krävande men detta kallas Livet och hon är en stark krigare och hon kräver ditt mod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s