Pappa….

aa-Gothic-Prayer

Det har snart gått en månad som soc fick på sig att göra rätt för sig och för var dag som går blir jag än mer rädd.

Rädd för att han ska vara en av de eller ännu ett fyllo och än mer problem och jag orkar inte det! Sömnen är dålig och ångesten stark för jag vet inte heller om jag kommer att accepteras.

Mannen som Sverige tog ifrån mig och har dolt i 44 år och som jag har ropat efter, saknat kanske inte vill ha med mig att göra. Man har alltid gjort samma sak och det är att döma mig för det som hänt, svensken säger att jag är skitig för det svensken har utsatt mig för som barn!

Tillsammans med soc som tillsammans med ”mamma” tog honom ifrån mig!

archangel

Allt vi behöver när vi föds, växer upp är sådant jag aldrig fått och jag har fått ta för mycket själv och jag vågar inte ens hoppas på att han är den krigande ängel jag behöver!

Hans barn som fått utstå så mycket behöver pappa, sin riddare!

Växer man upp utan pappa och utsatt så behövs han mer än någonsin när man är vuxen, man har aldrig fått vara barnet som fått krypa upp i pappas famn. Man behöver få vara hans tjej och jag har tidigare bara hoppats på att han ska vara inom säkerhetstjänsten.

Jag har aldrig någonsin känt mig trygg hos civila då det är de som utsatt mig och behandlat mig sämst. Jag behöver få berätta för honom vad som hänt och gråta hos honom så som hans barnbarn behöver det och jag bryr mig inte om om han har familj!

e024

Det är inte svårt att förstå att barn behöver sina föräldrar och jag har aldrig ens funderat på hur jag skulle haft det hos honom. Det är bara löjliga teorier att leka med för jag har ingen aning!

2 reaktioner till “Pappa….

  1. Hur möten än blir så blir det bra. Den saknade pusselbiten kommer på plats. Det kan finnas släktingar som är behagliga, eller sådana som vill avvisa dig. Om din far inte finns i livet längre så finns säkert någon som kan berätta för dig om honom. Sett en tragiskt liknande historia, en morfar som inte trodde sig ha annat än fader okänd. Han vågade inte söka svaren. Efter hans död söktes svaren, och den släkten blev större med flera fantastiska människor, nya kusiner. En liten ironi i detta vara att två ”halv” kusiner bodde mycket nära varandra, men aldrig innan vetat att de var släkt med varandra. Här fanns öppenhet – det gör det inte alltid. Sorgligast var att morfadern aldrig fick veta, han var nog både ”rädd” och ville inte störa. Det är inte alltid det går så här bra, men sanningen om sin egna historia och ursprung har man rätt att få. Hoppas det blir bra, men oavsett hur det blir så kommer denna saknade pusselbit till dig. /Lycka till! Roffe

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s