Falskhet och rotlöshet!!

archangelnathaniel

När man växer upp så är det med familjen och där ska man omfamnas av kärlek och respekt och lära sig visa detsamma och växa sig stark.

I Sverige är det dock det motsatta och myndigheter lär folket att hålla upp fasaderna så allt ser bra ut för här är det yta som gäller, alltså falskhet. När myndigheter och framförallt socialen får för sig att dina barn far illa så spelar inga bevis på motsatsen någon roll alls!

Dina barn placeras och en ny identitet ska skapas för den gamla ska rivas upp och då med alla medel och barnen placeras om ofta och därigenom skapas rotlösheten. Under tiden detta görs så ger du polisen alla verktyg att utreda dig och din fru/make och går ärendet till rättegång så spelar inte ofta polisens röst någon roll.

Tingsrätten kanske går på deras linje och du tänker seger men socialen däremot hittar på svepskäl som de är så bra på och du får i alla fall inte hem dina barn! Däremot kan du få leva stämplad som kvinnomisshandlare/pedofil/våldtäktsman eller liknande, trots att alla myndigheter och Tingsrätt har bevisat motsatsen.

Många foton på placerade barn visar en utmärglad mardröm för många svälter barnen som också blir satta på sysslor och oftast är de isolerade från omvärlden.

Varför tror du svensken att människor slåss för sina barn så länge som 10 år?

För att det är lätt att få hem de? För att svenska myndigheter lyssnar ju självklart på vad man säger?

images

Varför inte göra det motsatta? Varför ska barnen inte få växa upp med gränslös kärlek och få utforska världen med nyfikenhet och få luft under sina vingar? Varför svensken vill du inte att barnen ska få det?

Tro inte för en sekund att alla barnen som placeras i Sverige har det dåligt allihop för verkligheten skulle då säga att svenskar är världens sämsta föräldrar för så många placeras!!

Mot deras och föräldrarnas vilja och för att socialen måste få förstöra istället för att stärka barnen och familjer i ett bra samarbete! För många går under medans du tittar på!

Gör om, gör rätt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s