Demonstration den 30: Maj!

11116435_1592383377684665_4030892063785752564_n

POWER!!! -NU LYFTER RIKSFÖRENINGEN!

Att vara Ordförande för en organisation som våran är inte alltid så lätt.
Det här är en organisation som består av människor som farit illa pga Socialtjänstens misskötsel av sina klienter, och övriga myndigheters Korruption.
Vi har många fiender som inte gillar att vi går emot systemet och står upp för dom svaga, fattiga, och dom som lider.
Dom är vana vid att kunna få härja helt fritt, och köra över folk som dom vill.
Det får dom inte längre. För nu finns vi, Riksföreningen mot tvångsomhändertagningar av barn i Sverige!
Vi säger numera ifrån, vi sätter ner foten, och vi utnyttjar alla våra Demokratiska rättigheter till fullo, för att få Rättvisa!
Det är som en finne i baken på hela systemet, det svider och gör ont på dom, att behöva konstatera att vi finns och gör våra röster hörda!
Nu kommer jag att lägga kraft och krut på att lyfta föreningen till nya höjder!
Vi skall bli större och mäktigare än någonsin, -Vi är redan att räkna med, men nu skall vi etablera oss rejält i samhällstoppen, och föra fram vårt budskap ännu kraftfullare, så att det hörs, och mullrar rejält!
Jag vill poängtera att vi i vår förening inte viker ner oss för något, det florerar mycket skitsnack om både mig, föreningen och andra, men det spelar ingen roll, vi har koll på vem dessa personer är, och deras myggbett biter inte på oss!
Det sprids mycket lögner om oss som inte är sanna, man ljuger, förvränger, försöker nedvärdera oss, och misskreditera oss, och ha sig, men vi bryr oss inte, vi bara fortsätter framåt ändå, med ännu större kraft och styrka!
Det är så vi är, och så vi funkar.
Nu kommer jag att sitta och ge järnet oavbrutet hela helgen, för att ta igen all tid vi förlorat, pga senaste tidens händelser!
Jag vill poängtera att jag är tillbaka som Ordförande nu, efter några veckors time out, och fast besluten att göra RFTS till en Jätteorganisation, känd i hela Sverige, Europa och FN!
Jag håller just nu på med bla att bygga upp ett stort internationellt nätverk, och den 30 Maj deltar vi just i ett sådant nätverkssamarbete i Stockholm, när vi Sympatidemonstrerar med våra Norska vänner, som lider alla Helvetes kval i Norge under deras öppet avskyvärda regering, som begår alla brott mot dom mänskliga rättigheterna man kan göra, nästan.
30 Maj Demonstreras det i flera länder samtidigt, och givetvis kommer det att bli tillfälle att sjunga ut rejält om den Svenska LVU lagen också, så att det hörs rejält om det!
Nu ger vi järnet, och sätter gasen i botten!
Rent personligen vill jag också passa på att be om ursäkt för att jag varit lite off den senaste tiden.
Man har mailat mig, man har försökt nå mig utan att lyckas, saker och ting har släpat efter, och jag har varit trött, sjuk och fått lägga tid och energi på en massa annat, istället för på föreningen.
Numera är jag tillbaka fulladdad med ny Energi, och redo för att ta tjuren vid hornen igen!
Här skall det köras så det brinner!
Tack alla ni som tagit ansvar den månad som jag varit borta, och sett till så att allt flytit som det skall här på sidan ändå! Tack!
Och om någon på något sätt känner sig lite besviken på mig, så ber jag om ursäkt, och konstaterar att mina krafter tog slut, och att jag behövde återhämta mig i lugn och ro. Inget illa ment mot någon, ingen skall ta något personligt att jag drog mig undan, men jag behövde vara för mig själv lite, just då.
Så är livet ibland, men efter regn kommer solsken, och nu är det helt andra förutsättningar som gäller!
Jag är fast besluten att lyfta denna organisationen rejält nu, och därför hälsar jag alla välkomna till alla framtida aktiviteter, för har vi kört i högsta växlen innan, så lägger vi i Turboväxlen nu istället!!
FULL ATTACK FRAMÅT NU!! NU VÄXLAR VI UPP!!! FULLT ÖS!!

/ KRAM TILL ALLA, FRÅN MATTIAS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s