Brev till Mamma och Pappa!

hjärtahimmel

Jag är uppväxt utan min pappa och det gör ont, jag är uppväxt med en ”mamma” som borde sitta bakom lås och bom. Allt ni gör påverkar era barn och barnen glömmer aldrig och de älskar er så varför inte ge samma gåva tillbaka utan en massa krig?

När ni baktalar varandra och förstör så sårar det era barn något oerhört och jag har jobbat på dagis och tröstat de för de vill inte gå hem.

Det gör ont i en själv och varför ser ni inte vad ni gör?

Samarbete lär era barn en fantastisk sak de får med sig i livet och de klarar sig bättre så varför slita i dem?

Barn är fantastiska, underbara, själar som vuxenvärlden har mycket att lära av och de vill inte slitas mellan två stycken de vill bo hos. Hjärntvätta de inte utan fråga rakt ut och ta svaret som en vuxen.  Ni krigar sönder era barn och jag vet att soc finns med där men visar ni upp det så kommer inte soc någonstans överhuvudtaget för ni har avväpnat de.

Ni kan ha intyg med från barnläkare, era läkare dock separata annars blir det jäv och advokater som har skrivit under alla papper med vittnesunderskrifter också.

Barn är liv och liv ska alltid respekteras och firas och låt era ungar få växa upp med en nykär pappa som är så härligt glad att barnen fnittrar. Mamma klär sig och är underbart vacker så barnen rodnar av synen men de ska inte ut på date med varandra.

Det finns tillräckligt med hat i denna skitiga värld så vi kan väl städa upp den en aning med kärlek och omtanke istället så får era barn fantastiska gåvor med sig in i vuxenvärlden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s