Det vackra!

beautiful_forest_waterfall

Vi söker alla det vackra i livet och hoppas att livet ska vara tryggt och att våra familjer alltid ska ha det bra. Livet har inga manualer som vi kan följa och rovdjuren är många som vill riva ner det vackra vi byggt upp.

De tänker inte, blodtörstiga vill de ha mer av vårt och det kalla sinne de har skrämmer och vi vill fly! Gömma oss!

Det spelar ingen roll ibland hur vi än gör för de hittar oss och de river ner allt igen och barnen skräms till tystnad och förtvinar! Det vackra dör framför oss och vi vill rädda och få tillbaka allt rovdjuren stulit.

Vi försöker minnas de vackra minnena men sorgen tar över och vi faller, maktlösheten rotar sig och vi skriker på hjälp men ingen hör. Alla tycks vara rädda för rovdjuren då de har makt!

Rosor1-430x285

Det rovdjuren missar är att det vackra stärker oss och vi slåss och det vackraste av allt, kärleken till våra älskade barn, välter draken som är rädd för det vackra. I desperation försöken rovdjuren att stärka draken med lögner och förfalskningar tills draken inser förlust!

De tycks aldrig fått det vi har och kanske har deras vackra blivit förstört en gång eller så är de barn av våld och utsatthet och drivs av ilska och hat! Vad de aldrig tycks förstå är att det vackra vinner över det fula trots att kampen kanske blir lång.

Det vackraste av allt ska alltid vara det starkaste och det är kärleken för våra barn och detta skrämmer rovdjuren för armén av det vackra växer sig allt starkare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s