Av och omprogrammering!

1782105_591137744343072_3617463945846338074_n

När man blir placerad vilket många blir i unga år så de kan skulpteras till det rovdjuren vill ha och hjärntvätten är tung. Barnen får höra allt och det är bara negativt och att de påstår att föräldrarna tycker samma sak är enbart för att lögnen ska förstärkas.

När en placering är klar är det dags för nästa som tar vid där de andra slutade och allt eskalerar för varje placering. Otrygghet och rotlöshet förstärks och den negativa bilden av sig själv är den enda som existerar till rovdjurens belåtenhet.

Det är inte bara psykisk och fysisk misshandel eller slavhandel utan också sexuella övergrepp som blir vardag men också kroppsfixering som i det närmaste är fanatisk. Portioner kan bli mindre och arbete mer för annars blir barnen tjocka och det betalar sig inte.

När ungdomar och vuxna som blivit fria och fått komma hem berättar har vi oftast hört om våldet och svälten så detta är inga sagor. Då Sverige inte tror på barnen hur ska de då få hjälp från samhället/sjukvården?

10609426_565202166936630_69781162917580879_n

Eftersom förtroendet redan är svagt och barnen behöver avprogrammeras då de blivit behandlade som vilka sektmedlemmar som helst och denna hjälp uteblir, förstärks hjälplösheten. Då barnen blivit programmerade till slavar och sexslavar så behöver de omprogrammering då det inte hjälper att säga hur duktiga de är.

Detta handlar om svek från Sverige, från socialen, rovdjuren och sedan tror många att detta vänder barnen på en vecka då de vet hur mycket föräldrarna älskar de.

Hur kan man vara så naiv?

Har du tänkt på att många som varit placerade visar i vuxenlivet ett extremt intresse för sex?

Många kan också som vuxen visa ett fanatiskt intresse för utseende och vara kroppsfixerade. Anorexin kan vara vardag och sexmissbruket slavdrivare men också missbruk i övrigt.

Var finns då hjälpen från samhälle och sjukvård?

En reaktion till “Av och omprogrammering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s