Mardrömmar!

Dark

Mardrömmar kommer i alla former men när man upplever de som om allting händer igen blir det för mycket och det tycks inte spela någon roll vad man gör. Det har varit såpass jobbigt att jag inte kunnat gå in sovrummet för jag har varit för rädd. Många tar inte detta på allvar förrän jag berättar vad som händer och vad jag känner, upplever.

Livet kan skrämma oss och verkligheten i sig innehålla överraskningar vi vill fly ifrån men på natten kommer man ingen vart. Det tycks inte spela någon roll hur man gör för nog fan dyker de upp och man får skräcken att visa upp sig.

När jag har varit inskriven på sjukhus så har personal sprungit ut ur rummet då de blivit såpass rädda när de såg skräcken i mina ögon.

Jag har fallit tillbaka ner i åldern och man har sagt att jag har sugit in underläppen som små barn gör men ändå utreddes ingenting och fortfarande görs ingenting.

Psykologer och experter världen över är ense om att en människa faller tillbaka till en ålder då något traumatiskt inträffat oavsett om patienten är 25 eller 65. Många behöver få leka för deras barndom blev stulen och de fick aldrig vara barn.

När jag vaknar så har jag svårt andas, ont på hals efter kvävning av underarm och händer, ont i hela kroppen, ont fram och bak och kan inte sitta utan får sitta på höften. Skäms som vilket våldtäckt offer som helst och talet kan vara påverkat, stamning och barnets röst, är rädd och nervös. Duschar då helst med lampan släckt och sittandes och häller duschcreme över kroppen men tvålar inte in mig och sveper in mig i badlakan och väntar på att torka för jag kan inte röra vid mig.

Jag upplever allt, alla slag känns och dofter, röster och ljud, känner all penetration och ser alla lika klart som igår. När jag kvävs med underarmen så känner jag den och får ingen luft och samma med händerna, hennes händer.

Ingenting utreds för självklart ljuger jag enligt människor för ”en mamma gör inte så mot sina barn”.

Svensken har talat om för mig sedan jag var liten att jag är skyldig till detta som hänt och svensken tycks glömma en sak:

Gärningsmän skyddar alltid gärningsmän!

Mardrömmarna fortsätter men i vaket tillstånd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s