Mitt samhällsjobb

kallbadhuset

Jag har varit engagerad inom politiken sedan tidigt 80- tal och jobbat sida vid sida med polis och ambulans ute på gator och torg och satt på kvinnojouren vid 18 års ålder. Politiskt har jag mina rötter i SSU och var aktiv i partiet under många år och rapporterade direkt till Statsministern.

Jag fick rollen att göra det då jag var den som polisen absolut litade på. Jag rapporterade om brottsoffren, hela deras situation i samhällskedjan, missbrukarna, polisens resurser och om hur narkotikagruppen diskriminerades.

Jag märker i Sverige tidigt hur vissa frågor nonchaleras vilket gör mig förbannad så jag tar kontakt med USA:s President Bill Clinton och FN går ut och kritiserar Sverige för att bryta mot Barnkonventionen!

Man gick då på barnomsorgen för det var omöjligt för föräldrar att få dagisplats, vilket är en Mänsklig Rättighet för utan det kan man inte söka jobb. Resurserna ökade!

Jag märker att det inte händer speciellt mycket när det gäller utsatta kvinnor och barn, blir rosenrasande och tar kontakt med Vice Presidenten Joe Biden som tidigare som Senator drivit igenom tuffa lagändringar i USA för kvinnors säkerhet!

Vice Presidenten hör mina ord och debatten går i taket i US om utsattas kvinnors rättigheter och stödet totalt sett vilket smittar av sig på Sverige.

Jag anmäler även till FN om hur Sverige nonchalerar utsatta kvinnor och hur man anser att gärningsmannen är viktigare. Göran Persson går i taket fullständigt! Trots att jag har sagt ifrån har man inte lyssnat utan tvingat mig att gå utomlands.

Slutade och gick med i Vänsterpartiet där jag satt som Kvinnopolitiskt Ansvarig i Styrelsen och körde kvinnovåldet och narkotikan starkt! Jag har varit aktiv som Social och Landstingspolitiker.

Jag var politiker som jobbade direkt med offren och polisen på gatan, rapporterade fortsättningsvis direkt till Statsministern och har gjort det från Olof Palme till Fredrik Reinfeldt!

Då min ryggskada tog över hade jag inget val än att lägga allt åt sidan och gick med i Moderaterna. Fredrik Reinfeldt fick rapporter och igen jag rapporterade direkt till honom och Justitieminister Beatrice Ask.

Från Olof Palme till Göran Persson får jag höra att jag är intelligent, har ett bra driv som är viktigt, delegerar på ett bra sätt, vilket V instämmer i, och får även höra från Justitieministern Beatrice Ask att hon tyckte jag var jätteduktig.

Jag har fått frågan om varför man bytar parti, mitt svar är enkelt. Mänskliga Rättigheter har inga färger och gäller oss alla och det man sagt att man ska leva upp till får man göra också.

Vad som är väldigt konstigt är att när jag kritiserade Jan Emanuel för hans verksamhet blev jag i det närmaste utskälld, det var enbart Attendo Care man skulle kritisera.

Jag trodde att vi skulle bli av med oseriösa så seriösa kunde etablera sig och Sverige visa upp världens bästa vård och stöd för familjen!

Tydligen inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s