Socialens kompis Psykopaten ”Mamma”!

gothicfleut

Hon föddes i Skåne och är uppväxt på en gård med en större familj och hon är yngst i barnaskaran. Vid tillfälle går hon in i en lada och hittar kattungar hon står och tittar på och hon blir förbannad för att de inte rör på sig.

Hon tar kattunge efter kattunge och kastar de i väggen och skyller det hela på sin bror men hennes far förstår att hon ljuger och blir flyende förbannad på henne!

Hon växer upp i en familj där det ska ha varit mycket gräl då hon jämt ställde till det men enligt henne själv var allt andras fel. Som vuxen lever hon ett härjarliv och har ett mycket starkt kontrollbehov och förlorar det ena jobbet efter det andra. Hon manipulerar alla och får hållhakar på människor och det går mycket smidigt så folk gör det hon säger. Hon är lösaktig och ljuger om andra kvinnor för att hon ska stå i centrum och hon är fysiskt våldsam och är känd som slagskämpe.

Hon flyttar norrut till Varberg och livet blir inte mycket bättre där och hennes alkoholmissbruk blandas nu också med Sorbril och hasch. Hon arbetar som skötare på psykavdelningar för kroniker kallade 6:an och 7:an. Idag är de 1C och 1D och mycket utredda av Socialstyrelsen.

När hon arbetade gjorde hon det full och tillsammans med en manlig kollega så misshandlade de patienterna. Alla som inte var som hon hade inget värde och de som inte vågade göra som hon var fega och inte till någon nytta.

Vid flera tillfällen blev hon gravid men tog itu med det själv, framkallade missfall med hjälp av verktyg.

När hon blev med mig så söp hon under hela graviditeten och när jag föddes så skrek jag i 3 månader, man skyllde på Kolik. Jag tänker jag var full och hade abstinens.

Hon ringer ner till Skåne, till mina morföräldrar och säger de får komma ”och ta hand om ungdjäveln för jag ska supa”. Hon lägger på och mina morföräldrar åker i en gammal SAAB från Ängelholm till Varberg.

Detta sker månger gånger att jag lämnas och trots att människor påpekar till socialen att något är fel blir det inga ageringar. Mina morföräldrar och en mosters familj vill att jag ska flytta hem till de, finns inget dokumenterat om det från soc. Det enda de ska ha sagt är att morföräldrarna var för gamla, mostern med make lyssnade man inte ens på.

Det var också de enda försök från familjen att rädda ett barn!!

Senare utsätter hon mig för sexuella övergrepp, finns här på bloggen, starka sadistiska inslag, hon glorifierar all porr och hon ville ha mig i porrfilm. Hon hade sex med både kvinnor och män och aldrig skyddat sex så flera missfall tog hon itu med.

Vid några tillfällen gick hon och pedofilerna längre och innan de var födda så dödades de framför ögonen på mig. Var vi var någonstans vid alla tillfällen vet jag inte. De tyckte om droga sina leksaker och plåga de så mycket som möjligt.

Ja, jag säger de! Vi är fler!

Socialkärringar medverkade vid sexulla övergreppen och festade med henne och männen!

Socialen som enligt sovande svenskar är räddande änglar!

2 reaktioner till “Socialens kompis Psykopaten ”Mamma”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s