Donias upprättelse!

I dag är det 3 år sedan Donia Hassan dog.
Hon var fosterhemsplacerad av Simrishamns Kommun, och deras Socialnämndsordförande Stefan Lamme( M ), till Vårdbolaget Attendo Care, vars VD Henrik Borelius (M) var en av fd Statsministern Fredrik Reinfeldts närmaste medarbetare.

Dom i sin tur placerade henne hos Fosterhemsmamman Jaana Alvesparr.
Jaan Alversparr var erkänt stygg och elak med Donia Hassan, och såg genom fingrarna när hon blev våldtagen i sitt hem, av någon i huset.
Detta berättade Donia Hassan för en klasskamrat, mitt framför ögonen på Jaana Alvesparr, som då snabbt föste ut klasskamraten, och skickade upp Donia på sitt rum.

Jaana, som tjänade grova pengar på sin fosterhemsverksamhet, fick panik, när hon såg sin inkomst hotas.
När Donia Hassan blev sjuk, fick lunginflammation, såg Jaana Alvesparr sin chans. Hon lät helt enkelt bli att ta Donia till sjukhus, för hade hon tur, så dog Donia, och då kom hon ur sitt dilemma.
Så resonerade hon.

Donia blev mycket riktigt ännu sjukare, hon blev dödssjuk, gick tillbaka till en treårings nivå, och luktade och stank fruktansvärt i skolan, så att alla som var där reagerade över hennes stank.

I samma veva kommer Donias mamma Annina, och hennes syster Cecilia, hem från sin utlandsvistelse, och Cecilia ringer då till fosterhemsmamman och säger att hon vill träffa sin syster.
Fosterhemsmamman får panik, Jaana Alvesparr försäger sig då, och berättar att Donia är Dödssjuk, och kan dö vilken sekund som helst.

-MEN HON TOG INTE DONIA TILL SJUKHUS, TROTS DETTA!!

Istället anordnar Jaana Alvesparr en fest i sitt hus, för sina vänner!!!,
-Istället för att ta sin fosterdotter till Sjukhus!!!
Både Bisarrt och Perverst!!

Under natten man har fest i huset dör Donia Hassan i sitt rum på andra våningen!
Jaana Alvesparr blir glad, nu kan hon pusta ut från hotet att bli av med sin fosterhemsverksamhet, för hon har ju även andra barn fosterhemsplacerade hos sig, som hon rentav byter efternamn på, bla den Arabiske pojken Hossam, numera Hossam Alvesparr!
Han vantrivs i hemmet, under den tyranniska fosterhemsmamman, men bor där mot sin vilja än idag.

När Donia dör, kommer det dit en polisman, endast en person, som skriver en nonsens anmälan, och sedan händer ingenting mer.
Ingen undersöker vad som har hänt, ingen seriös undersökning görs på Donia, ingenting.
Istället får fosterhemsmamman Jaana Alvesparr Kristerapi, betalt av Vårdbolaget Attendo Care!!!
Donias biologiska mamma, och henne syster lämnas dock helt åt sitt eget öde, inge varken ringer eller bryr sig om dom!

När Donias riktiga mamma Polisanmäler Dödsfallet, händer heller ingenting.
Fallet Läggs ner, ”Order Uppifrån” säger Polismammen när Donias mamma undrar varför dom lägger ner det.
Fundera på det igen,..-”Order uppifrån”…………..

Varifrån uppifrån?
Vem är VD för hela verksamheten som sk ”Vårdar” Donia Hassan?
Vem var VD för Attendo Care? Henrik Borelius, en av Fredrik Reinfeldts närmaste personer, i sin onda Allians Regering!
Är det rimligt att tro att inte Henrik Borelius har rådfrågat sin nära vän Fredrik Reinfeldt om hur han skulle hantera situationen?

Vem hade makt att påverka Polisen i Lund till att lägga ner utredningen?
Varför har varken Fosterhemsmamman Jaana Alvesparr åtalats för alla dom brott hon utsatte/godkände att Donia Hassan råkade ut för, bla Våldtäkt, Slavarbete i häststallet, Vanvård, och/eller rentav Dråp eller Mord?
Flera som sett bilderna på Donia Hassan som Död, anser att hon troligtvis blev mördad, att döma av bilderna.

Den som Donia Hassan pekade ut som var den som våldtog henne, var Jaana Alvesparrs son.
Donia fruktade bla att hon blivit gravid.

Simrishamns Kommun gjorde också sitt för att mörka hela historien, Stefan Lamme, med sina kontakter inom polisen och Moderaterna, gjorde allt för att tysta ner skandalen.
Nyligen granskade en Åklagare fallet, ”Och kom fram till att Stefan Lamme, som var den som var ytterst ansvarig för Donia Hassans välbefinnande inte var skyldig till några brott”, trots att JO hårt kritiserat både honom och Simrishamns Kommun, där han var ordförande i Socialnämnden.

Stefan Lamme är även högt uppsatt inom Frimurarna, där många Korrupta inom Sveriges Etablissemang håller varandra bakom ryggarna, och skyddar varandra.
Inte konstigt att inget händer, och att allt mörkas, och sopas under mattan.
Priset för denna skandal har betalats av Donia Hassan, och hennes nära och kära!
Vi kräver Rättvisa för Donia Hassan!

Vi kräver att:
1. Simrishamns Kommun och Stefan Lamme åtalas för tjänstefel, och döms att betala skadestånd till Donia Hassans efterlevande, dvs hennes mamma och syster, och pappa.

2.Att Attendo Care, åtalas för grovt vållande till annans död, alternativt medhjälp till mord/dråp!
Vi kräver även att Henrik Obrelius roll i denna skandal utreds ordentligt, och hans roll i mörkandet av detta mord/dråp.

3.Vi kräver även att fd Statsministern Fredrik Reinfeldt utreds i hur mycket han visste och bidrog till, när det gällde mörkandet av Donia Hassans skandalen!

4Vi kräver att Jaana Alvesparr åtalas för Mord/Dråp/Grovt vållande till annans död, Vanvård, och medhjälp till våldtäkt!
Vi kräver att hon förbjuds att ha fler fosterbarn för all framtid, och att dom barnen som finns där fosterhemsplacerade omedelbart flyttas!

Hälsningar Mattias, Ordförande för Riksföreningen mot tvångsomhändertagningar av barn i Sverige! (RFTS!)
Föreningens Telefon: 0769-111 450

På bilderna syns:
1.Donias gravsten i Simrishamn
2.Donias som död
3.Jaana Alvesparr
4.Donias i sin Kista
5.Stefan Lamme

 11144925_1600452236877779_3411269175875980930_n10995379_1600462823543387_1857124751638760979_n10421998_1600463596876643_3987368516889306062_n10458463_1600462220210114_2683661754018944000_n11174805_1600465183543151_786315698068738800_n     

5 reaktioner till “Donias upprättelse!

  1. Detta är iskallt övermord. O dom som har sett till o orsakat detta ska bestraffas hårt. Famuljen blev stulen på obefogade grunder. Hade Donia varit hos sin bio familj. Då hade tösen levt. Nu tycker jag att ett skadeståbd på flera milhober ska betalas o Donia ska få upprättelse av detta som familjehemet orsakat tillsammans med soc. Som har en skyldighet att skydda o se till deras omsorg o välbefinnande. I detta ser jag att soc struntat i sitt jobb o det är straffbart att utsätta Donia på detta sätt. Nu finns det fler barn i familjehemet som ska eve mördas kallblodigt igen. Denna hemska familj ska straffas med det hårdaste straffet vi har i Sverige. Beklagar sorgen djupt. Hjälp denna underbara mamma /familj att få upprättelse för sin älskade dotter Donia som soc o famulhehemmet mörda för att skydda sexuellt våltäckt. Usch vad hemskt bara.

    Gilla

    1. Det som hänt Donia är iskallt övermord precis som du säger. Skadestånd ska självklart betalas ut och ansvariga åtalas och buras in på livstid. Dessa vidriga familjehem som får behålla sina verksamheter som om ingenting har hänt! Vidrigt! Jag hoppas Donia får upprättelse och jag har lovat att hennes röst ska höras högt och tydligt! Jag hoppas du kan hjälpa mig och sprida ordet. Läs gärna också om Felicia som blev mördad! Ingen har fått stå tillsvars där heller!! Nu får det vara nog!! Dela blogg inlägg så mycket du vill, visa människor vad som händer!! Liv ska hedras!! Tack Susanne och jag hoppas att du fortsätter läsa bloggen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s