Upprättelse en dröm?

gloomyworld

Jag har tänkt väldigt mycket den senaste tiden och att kunna gå vidare trots att ingen blir straffad för det de gjort eller att Sverige aldrig tagit sitt ansvar.

Det är oförlåtligt!

Sverige skulle aldrig göra det heller då man är feg och visst pappa kanske hittas med sedan då? Allt jag är vittne till men aldrig fått bearbeta?

Det är ju inte som så att alla problem försvinner och jag har mycket att jobba med men ingen anser ju att det är viktigt och trots att jag själv tar upp det. Sverige är krångligt och kallt där offer ska ta ansvar och gärningsmän gå fria och det är löjeväckande fegt!

Bara det att jag får leva med att flera offers gärningsmän går fria gör ont och är fördjävligt för jag vet vad de går för. Sadistiska svin som det måste daltas med och ”poliser” gör inte ett skit och”advokater” rullar tummarna.

Jag har sett vad svinen gör och känt vad de gör och att ”Rättsväsendet” då sitter och sover gör mig flyende förbannad!!

Upprättelse för min del är omöjligt då och jag sörjer och ni vet inte vad jag har sett och ni kanske tycker synd om svinen men då är ni en del av problemet. Hur ska ni kunna stötta och slåss för någon med den usla attityden då?

Jag får leva med fysiska skador för resten av mitt liv och den mentala biten är värre och tänk alla pengar jag har förlorat då jag inte haft inkomst pga detta. Skulle Sverige betala det??

Självklart inte för här ser man inte helheten! Jag tog upp med ”polisen” att jämföra mitt med andra fall då man känner igen gärningsmän men det var inte viktigt.

Ni blundar för den starka som också behöver någon men era liv är ett ”bara” så därför skiter ni i oss och att socialen utsätter människor. ”Händer inte oss”.

Upprättelse en dröm?

Ja, för min del är det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s