Lillan!

lekis

Detta är ett foto från lekis och då hade helvetet redan 4 år på nacken och jag ler nästan krampaktigt där jag sitter i röda byttan med långt blont hår.

Jag var den mobbade ungen och min lärarinna i första klass larmade och plötsligt får jag besök på skolan. Vi står ute och de andra leker, inte jag för jag var inte välkommen och jag ser en man komma gående.

Min lärarinna ler och mina ögon blir större och han är så tjusig och har ögonkontakt med mig och ett leende på läpparna. Lärarinnan hade klart förstått att något var fel och mannen som kommer gåendes är hennes make och var där för min skull.

Han var polis och ställde sig jämte mig och jag kunde inte släppa honom med ögonen och han markerade för ungarna vem han var där för.

Polisen kom ofta till skolan då och hälsade på och innan de klev ur bilen lade de ögonen på mig, ”där är hon”, sedan klev de ur.

Ett väldigt starkt minne jag har är att jag vågar knappt röra mig men hade jag vågat så hade jag krupit in i bilen och polisen hade haft ett barn vid sina fötter.

Redan då vettskrämd och alltid spänd och beredd på flykt och det har satt sina spår men ingen utreder någonting och ingen har svarat på varför jag inte kunde placeras hos polisen och min lärarinna.

Dokument på placeringar saknas, adoptionspapper finns inte trots att ett par ville adoptera mig och då borde de väl finnas?

Jag och snuten ”växer upp” ihop och tidigt märker människor att utan snuten har jag mardrömmar, ångest, är våldsam, vågar ingenting för jag har ingen att växa hos, är alltid utsatt.

Jag landar på gatan som så många men jobbar sida vid sida med grabbarna som vill att jag ska flytta in på polisstationen för att jag inte har det bra. ”Vi kan natta henne då”, ”inte lämna henne förrän hon somnat”, ”vi hade suttit där allihop”.

Så har det låtit sedan 1976 och polisen stötte på patrull och inget blev utrett och Lillan som behöver sina seniorer kan inte flytta till hemstaden för där är hon inte säker. En ”snuttefilt” som alltid varit viktig är finskjortan, alltså den himmelsblåa. Då känner jag mig hemma och kan vila ut en stund och jag vet att jag inte är safe! Hade jag kunnat köpa de reglementsenliga hade jag haft den nya också. Kortärmad och fin.

Det jag har lärt mig från civila är respektlöshet och då var jag 2 år och utsatt, ett sjukhus är inblandat, ett socialkontor och hon var vokalissa i musikbranschen. Varför tror ni jag ha dansat sedan 1 års ålder för? har gospelträning från ca 4 år? Varför satte hon mig i mental träning för som inte ens behövdes?

Så fort jag nämner hennes namn drar människor öronen åt sig och ser rädda ut.

Varför då? Tack vare Sataniska Ritualer? Där hon offrade flera barn däribland syskon till mig?

Just det, 2 hade hon i magen och henne skyddar ni!

Dark Gothic Wallpapers 2

En reaktion till “Lillan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s