Manifestation Donia Hassan!

888373_229089057229570_475713197_o

Våra barn, våra mirakel och gränslösa kärlek och framtidstro släcks av rovdjur vilka får makt och kraft av människors tystnad. Vad har de för rätt att släcka ljus som är de vackraste som skapats och varför ska deras röster inte höras?

Du som är tyst idag kommer ångra dig och jagas av samvetet och skammen för när du behöver andra som vågar höras, viker från din sida. Det är ju det du gör för du tror att allting är bra och att det är normalt att sälja barnen, utsätta barnen. 

Tycker du att allt står rätt till när man rapporterar om Donia och alla som har ansvar flyr och alla säger trots flykten att allt har gått rätt till? 

Donia hade hela livet framför sig och hade all rätt att leva, skratta, växa upp, att vara och finnas till. Ingen har rätten att ta det ifrån henne men man gjorde det och ingen gör rätt för sig när det gäller att utreda vad som hänt.

10849742_882534631759767_7796039446978746448_n

Jag förstår inte hur människor kan sitta tysta och titta på när våra älskade barn faller offer för dessa rovdjur när de borde fällas för sina dåd. Varför ska de går fria för och vad har de för rätt till att komma undan?

Hur många fler måste förloras för att du ska vakna och inse att någon tjänar pengar på barnen och utsätter de innan fler starka röster höjs?

Jag lovade Donia att hennes röst ska höras högt och tydligt och jag tänker inte svika och jag hoppas att du förstår vad du gör när du är tyst och inget gör. Liv ska respekteras, vårdas och inte utsättas eller skändas.

Donia tyckte om att sjunga och jag vet att Donia vet att hennes vän hör henne!

Donia Hassan

En reaktion till “Manifestation Donia Hassan!

  1. Vad fin hon var som barn! Må hon vila ifred bland änglarna nu, fri från socialernas helvete. Sociallkärringar och alla inblandade på anställda av kommunen och på myndigheter ska brinna i helvete alltihopa, i all evighet hos satan.Människoliv på jorden är relativt kort för alla. Hoppas de olika offentliga skatteparasiter på kommuner och på myndigheter får cancer alltihopa av sin egen elakhet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s