Felicia 1990 07 19- 2005 05 17

IM000568.JPG

Felicia blev 14 år gammal och var på ett behandlingshemmet Kastellet som nekade henne att få komma till BUP. Hon blev också nekade till att få träffa sin pojkvän som bestraffning och hon mår fruktansvärt dåligt. Istället för att hjälpa henne så låser in personalen in henne på rummet och hon skär sig i armen.

Greppet personal använder är polisgrepp eller muggning och hon har blåmärken på armarna och skada på halsen som inte uppkommer vid hängning utan strypning.

Behandlingshemmet ska starta ny verksamhet och vill undvika skandal så de bär ner Felicia till ån utanför ägorna och där hon hittas hängd kan man inte tas sig fram utan att få revor efter taggar.

Polisen kommer till behandlingshemmet och man säger självmord för att hon uttalat livsleda utan att ens varit inne på hennes rum. Man säger att man letar efter ett självmordsbrev men är alltså inte inne på hennes rum och hennes dagbok hittas inte.

Efter att mamman ställt ägaren till behandlingshemmet mot väggen kommer han med en uppbränd dagbok och trots att rättsmedicinska har bekräftat att inget har brunnit.

Ett självmordsbrev dyker sedan ”plötsligt” upp vilket inte fanns med Felicia och hennes tillhörigheter. Detta placeras hos henne för att det ska se ut som självmord och knutarna på repet hade hon absolut knutit själv eller klättrat upp i trädet hävdar Magnus Gedda Polis 3 år senare.

http://www.feliciasliv.se

En reaktion till “Felicia 1990 07 19- 2005 05 17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s