Hjälten!

alchemy_gothic

När vi förlorar oss själva i kampen och sorgen är det inte bara en del av oss som går förlorade och känns vilsna utan också våra inre hjältar. Kalla det styrkor, själar eller vad du vill men sorg är ett mäktigt vapen som kan stjälpa oss mer än vi tror. Vi får aldrig någonsing stanna kvar där men för att kunna gå vidare måste vi slåss för att hitta tillbaka.

Det är tungt, hemskt och vi har det svårt men något säger oss att inte lägga ner våra vapen, det finns någon som kallar på oss men är svår att nå. När vi får tänka i lugn och ro så hör vi den rösten som vi så väl behöver och vi hittar den alla på olika sätt.

När vi sörjer, kämpar kan mörkret ge oss ledtråden vi behöver för det är då vi upptäcker vår styrka och att bästa hämnden är att bli framgångsrik och då genom att segra!

Gothic-Fantasy-gothic-27964770-1680-1050

För att nå dit behöver vi kanske uppleva oss själva på nytt och med det hittar vi styrkor vi aldrig anade att vi hade, starka röster som tidigare aldrig hördes. Plötsligt finns det något starkt och vackert att växa i och när vi tar det till oss kan ingen stoppa oss. Hjälten har plötsligt fått en röst och ansikte för hjälten är ju den som går segrande ur kampen, vi själva.

Många vill stjälpa oss på vägen på alla möjliga sätt och det är viktigt att växa sig stark och inte ge vika för de. Styrkan man visar är ren och ärlig och en del som är emot viker av och några försöker mota men hjälten är större!

Det finns mycket vackert att upptäcka och när man omfamnar det och visar upp det så faller det fula och segern är vunnen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s