Straffet Soc!

angelwingsblacksword

Ni har mångas liv på era samveten och ni tror att ni kommer att komma undan och slippa bli straffade och kanske tror ni att belöning väntar. Vad ni inte verkar förstå är att barn har väktare överallt som vakar över de och slåss för de.

Det finns bara ett straff för brott mot barn, öga för öga, tand för tand och vad ni har att vänta er är välkomstkommittén. Ni kommer inte att se de men märka de och de är mäktiga och ni kommer aldrig undan straffet eller få frihet. Det ni har gjort är vad ni kommer att få uppleva själva.

Gehenna är en plågsam plats och vägen dit är kantad av plågor och bestraffning och allt ni gjort kommer ni att gå igenom och få uppleva. Livet för er kommer att passera i revy och skräcken barnen har upplevt kommer att vara eran.

skulls

Många kommer att se till att barnen får sin hämnd och tro mig armén är stor som skyddar de och bär de och kommer från alla världar men det finns bara en för er. Helvetet kommer aldrig att släppa er och det spelar ingen roll hur ni försöker här och nu att söka botgöring eller förlåtelse. Ni är dömda och har dömt er själva med er slakt av barnen och hedrandet av pedofiler och barnamördare och ingen Gud hedrar sånt slödder!

Bödeln är beredd att ta emot er tillsammans med barnen och ordern är redan given och ni förtjänar ingenting annat än att uppleva det ni utsatt familjer för. Bikt hjälper inte, böner är lönlöst för Gudinnan själv har makten och straffet soc, är ert!

Lilith1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s