Till mina barn i himmelen!

gothicangelgreen

Ville berätta om er syster då ni inte är med oss i livet och gud vad ni hade älskat henne. Hon är den vackraste och största människa jag någonsin träffat och min sessa och jag vet att ni vakar över henne.

Hon är varm och kärleksfull och bedårande vacker, smart och kreativ och kommer en dag att bli en stark mamma. Ni hade haft väldigt roligt tillsammans garanterat för hon är lite goofy och sprallig och har den underbara gåvan att inte ha långt till skrattet.

40440__angel_p

Hon är en mycket duktig författare och kanske blir hon publicerad en dag och hon är faktiskt också en sångfågel och har en stark röst i samhället för människor.

Hon är mitt allt, precis som ni är och att jag älskar mina barn vet hon som ni och det är inte alltid man har chansen att få berätta för er och många om hur stolt man är över sitt barn.

Ett syskon ni trots allt aldrig träffat och hon har en stark kärlek och varm själ och hon är mycket större än vad hon själv tror och ser.

Gothic-Fantasy-gothic-27964770-1680-1050

Jag är en mycket stolt mamma och det finns ingen kärlek som är större än kärleken till sina barn.

Jag önskar att ni hade fått träffa henne mina älskade barn och jag hoppas att hon upptäcker sin storhet och ser skönheten i den.

En reaktion till “Till mina barn i himmelen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s