Brev från Socialdepartementet!

Detta bleka standardsvar fick jag efter att ha skrivit om min uppväxt, vad jag gått igenom och att vården inte har levt upp till sitt ansvar. Man vill inte utreda skador jag har och jag har inte heller fått bearbeta något jag har gått igenom. Man har istället kastat diagnoser kring mig som karameller men inte utrett några av de. Jag har alltså som synes i detta brev inte legat på latsidan men trots det slagits i motvind och pratat för döva öron. Socialdepartementet i Sverige har alltid kritiserats för att vara lamt och slött då man agerar tandlöst vilket jag stämmer in i. Man har också sagt från vårdhåll att jag är Autistisk men det är inte heller det utrett men i kontakt med Justitieminister Beatrice Ask så ändrades Sexualbrottslagen och Särskilt Utsatt ingår. Jag låg på och guidade Regeringen i Autism och Aspergers.

socialdep

socialdep2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s