Svenska ”stödet”!

ZA0015

Många barn ser vi gå under och att slå tillbaka är i stort sett omöjligt och människor trasas sönder i kampen mot samhället och hjälp uteblir! I Sverige finns sk kändisar som inte lyfter ett finger för sina medmänniskor trots att de har pengar att donera till advokathjälp. I USA tvekar inte kändisar att gå ut i media och föra ett herrans liv, donera pengar till polisutredningar etc.

I Sverige är man bara intresserad av nästa premiär eller löjliga jippo! Medmänniskan därute som slits sönder skiter de tydligen fullständigt i och de verkar tycka att det inte är deras sak. Svensken har alltid haft den naiva bilden att samhället och myndigheter ”självklart” gör rätt för sig när det är tvärtom.

Vi ser ansvariga peka finger åt varandra som om de är barn, ”det är dejas fel och ansvaj”. Vad är det för sk vuxenvärld? En Statsminister som inte ens kan ta ansvar för sin egna politik och skyller på andra att den är deras ansvar??

Patetiskt!

Var är alla advokater som kan slåss för sakens skull när de har pengarna och kraften?

I Sverige finns något som kallas för rättshjälp, advokater som sitter och sover är vad jag har hört från flera. De gör inte mycket nytta annat än att gå på myndigheters agenda och enkilde förlorar.

Vad är det för etik och moral?

Jag hr själv försökt ta kontakt med flera poliser, varav 2 som är offentliga men ingen av de gör någonting. Den ene försökte jag nå 2013!! Han gick ut på sin blogg och sa att han inte hjälper människor för han måste tänka på sig själv.

Varför är han då polis? Ska man inte ta tjänstledigt då?

Is

Man ser inte ens svensken gå man ur huse för att demonstrera mot myndigheter och deras övergrepp. Franska studentuppropet var magnifikt och även om alla inte var studenter och det ”inte var deras sak” så gick de med. Svenskar sa till mig då ordagrant: ”Så beteer man sig inte här”.

Det är precis det man ska göra! Det är väldigt obekvämt för en regering med en befolkning som har råg i ryggen att säga ifrån. I Washington demonstrerar människor utanför Vita Huset varje dag!!

Svensken är tyst, ”tysta medgivandet” vilket enbart är feghet!! Vi som försöker kör oss dödströtta för pressen är styrd och inte en fri röst som media ska vara. Det måste alltid gå för långt innan det händer någonting och då påstår Sverige oftast ”vi har blivit tagna på sängen”.

Så är det när man inte vågar se verkligheten och enligt läkare är det ett sjukligt tillstånd. Jag tycker det är självklart att man står upp mot orättvisor och myndigheter får aldrig någonsin utsätta människor. Polisen ska slåss för offer ända in i kaklet och välta rättsalar om så behövs.

Idag är det ingen idé att ens anmäla eller kontakta sk polisen. Det man har gått igenom har man ”inbillat” sig och tydligen är det 11414:s nya paroll.

Hur ska människor känna trygghet i att anmäla, vända sig till myndigheter när man då förlorar sina barn eller ”polisen” skrattar de i ansiktet?

Så fort jag tar upp detta så möts av tystnad eller svenskar som säger ”så är det inte alls”. Vi är många som vet att det är exakt så hör och det är dags för alla andra att vakna!! Sverige har ingen rätt att utsätta människor och döda barn!!

En reaktion till “Svenska ”stödet”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s