Ensam uppväxt, rotlös!

abstract-gothic-art-original-landscape-painting-imagine-by-madart-megan-duncanson

Jag är uppväxt utan familj men vet vad vi behöver när vi växer upp för att vi ska må bra och känna oss trygga. Det smärtar när jag ser familjer trasas sönder och en myndighet som är till för att hjälpa förgör med hjälp av Staten.

Jag vet hur det känns som barn att vara rädd, hungrig och frusen och inte ha någonstans att vända sig eller till någon att skydda sig hos. Det är svårt även nu i vuxen ålder att hitta rätt och jag försöker, snavar ibland och hur svårt är det för barnen idag?

Tror ni?

Moderlandet sviker, polisen dyker inte upp, bb tar nyfödda från sina mödrar och om vi inte får den närhet vi behöver från våra föräldrar de första 3 månaderna i livet, får vi det svårt senare. Det har man alltid sagt inom psykologin och hävdat med mäktig röst och det är sant, alldeles sant.

Barn behöver 1 trygg punkt och fast sådan och inte flera och detta för att kunna växa sig starkt och tryggt och det finns barn som pendlar mellan flera familjemedlemmars hem tidigt i livet. Socialen placerar oftast om barnen och 10 olika fosterhem är inte omöjligt, tvärtom och rotlösheten är ett faktum.

Störningarna dyker sedan upp och barnet mår dåligt och detta ser människor och varför tycka att det är ok?

Växa upp rotlös och inte få känna sin biologiska familj och känna igen sig själv i alla olika egenheter vi har och egenskaper skapar många fall identitetskriser.

turkosa_rosor

Barnen idag får ingen hjälp i fosterhemmen som tjänar pengar på de och inte heller i familjehemmen utan vi har hört många berättelser om det motsatta. Negativt beteende manifesterar sig utan att ha funnits där tidigare hos barnet och detta pga att staten anser det är viktigt att skada våra barn?

Det är så det känns och jag väntar på det fallet som blir tillräckligt stort för att stjälpa hela systemet så att många får upprättelse.

Det barn behöver är den varma familjen, trygga vaggan och famnen.

Inte kalla främlingar som vill de illa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s