Jag är en mamma!

11156240_10154015557794815_3745205887242829929_n

Min vackra sessa, min underbara dotter ger mig så mycket styrka och jag är så stolt över henne och det vet hon. Jag har förlorat 4 barn och kan den smärtan, sorgen, ilskan och ibland tar det över.

Jag förstår när människor trasas sönder av när deras barn tas ur deras liv och när jag hör berättelser om vad myndigheter gör mot familjer, hoppas jag varje gång att den yngre generationen vaknar!

Det är en sak om det verkligen finns grund för ett omhändertagande men inte på lösa boliner och hörsägen och varför inte fira livet och respektera det?

Ni som inte har barn ska veta det att när ni ser det vackra pyre som precis fötts vänds världen upp och ner. Det går inte att beskriva känslan av att bli mamma och pappa och man tittar på det vackra lilla livet och man är hänförd!

hjärtahimmel

All kärlek du kan tänka dig finns där då och det är överväldigande och helt otroligt att man kan känna så mycket på en gång. Jag hoppas därför att den yngre generationen stämmer in i kampen för våra barn här och nu för att rädda deras framtid.

Varför ska något så vackert och fantastiskt förstöras? Människan raserar tillräckligt och skövlar, räcker då inte det?

Jag hoppas att jag blir mormor och jag är nyfiken på vad min sessa kommer att göra med livet. Den största jag någonsin träffat i mitt hela mitt liv och tänk er då, ni som har svårt för vår kamp, att myndigheter vill ta detta ifrån människor.

Jag har tidigare skrivit om mina barn.

https://annalillanvaisanen.com/2015/05/02/till-mina-barn-i-himmelen/

https://annalillanvaisanen.com/2015/03/29/jani-min-alskade-son/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s