Stulet barn Bergen, Norge! Stolen baby, Bergen Norway!

Annina Karlsson's photo.Annina Karlsson's photo.
Annina Karlsson's photo.Annina Karlsson's photo.
Mamma May Jensen nu mer Bozkurt hoppas att dottern Line född torsdag 28,01,93 ser detta eller får det förmedlat till sej. Mamma May var väldigt glad när du föddes i Norge i Bergen kl 11 på en solig men kall dag. Det blev några bilder och lite film av dej innan du togs iväg ofrivilligt efter 3 dagar. Är tacksam om man delar detta så det kanske en dag kan bli ett möte trots att mor och dotter inte har sett varandra på 22 år. Det finns även syskon. Mamma May har tänkt i stort sett varje dag och undrat om allt är bra. Tackar på förhand för alla delningar. Ingen advokat har velat hjälpa och stölden skedde av socialchefen i fiskestaden Bergen. Det skedde även utan någon som helst rättegång eller underskrift av mor. Kontakta Annina Karlsson Simrishamn i facebook så förmedlar jag kontakten.
Annina Karlsson's photo.
This small baby girl was forsely adopted away after 3 dags fr.o.m. May Jensen now Bozkurt. Born 28.01. 93 in Bergen, Norway. You are loved and you have a Big family missing you. Hope to get to know if all is well with you. Thinking about you all my life. You was stolen without any court and nobody helped me. Love you I gave you the namn Line. Please share this for me,,,, I will help the lady. IF some knows,,,,,,contact me Annina Karlsson, Simrishamn, on facebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s