Ur ett vuxet fosterbarns minnen 2

vampiremoondark

Under alla dom år som jag var familjehemsplacerad under min barndom så blev jag alltid skuldbelagd av både socialtjänsten och fosterfamiljerna,

Allt var alltid mitt fel.

Att jag mådde dåligt var mitt eget fel, att jag inte trivdes i skolan var mitt fel, att jag var så trött var mitt fel och att jag inte orkade med läxorna var också mitt fel ansåg alla och det står med i journalerna från soc.

Familjehemmet diagnosticerar mig med psykisk sjukdom utan att ta mig till läkare som får utreda detta och socialtjänsten skriver in familjehemmets diagnosticering på mig och konstaterar dom i sin tur att jag måste vara psykiskt sjuk som är så trött och osamarbetsvillig jämt.

Att familjehem och socialtjänst traumatiserar alla dom barn som är familjehemsplacerade råder det ingen tvekan om.

Barnen får alltid skulden och det är barnens fel att allt ser ut som det gör enligt familjehem och socialtjänst.

Detta ger barn ett fruktansvärt psyksikt trauma som man kanske aldrig kan bli fri från sen, man lider av detta trauma för resten av sitt liv.

En reaktion till “Ur ett vuxet fosterbarns minnen 2

  1. Önskar dej allt gott, du är duktig som få. Förstår dina känslor. Du får aktivt byta ut de negativa orden som elaka människor sa till dej som barn. Kom ihåg att du är duktig som klarat så mycket. Så mycket som barn inte ska behöva klara utan de ska ha uppmuntran och framför allt kärlek.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s