Ödets tid?

gothicclock

Jag är trött, så fruktansvärt trött och många förstår inte hur det är och förstår därför inte. Min familj läser inte min blogg förutom maken som delar blogginlägg och dottern som ibland gör detsamma.

Resten av de då?

Vi har en del arbete att göra för att få resning i Högsta Domstolen och eftersom detta är Sverige så kommer det säkert att ta tid. Jag har inte all tid i världen och för många säger ”bara du få reda på vem han är så blir allting bra”.

Jasså?

Gärningsmännen blir då fällda och självklart får jag och pappa världens bästa kontakt så jag får gråta ut hos honom.

Självklart är det inte på det sättet utom när man lever i far far away och undviker verkligheten. Ångesten är stark och jag vet inte vad jag ska göra för att bli med eländet. Det går inte att koncentrera sig en längre stund och ilskan kommer i vägen och jag har rätt att vara förbannad!!

Sverige är ett land som älskar att dra ut på tiden så ingen får upprättelse och snuten mfl kan säga ”det är preskriberat” och det är som om man gör detta för att få säga nej.

Is

Sverige är det kallaste jag någonsin upplevt och jag förstår inte hur svensken kan acceptera detta och att så många slåss och ropar men ingen hjälp får. Ibland är jag så trött att jag inte vet om jag orkar dagen men vet varför. Jag sörjer!

Svensken påstår sig vara stolt och hade han nu varit det så hade ingen gått igenom det jag fått uppleva, man hade krossat barn/människohandeln! Sverige gör istället tvärtom och bevisar att här finns det inget att vara stolt över.

Fegheten styr och svensken flyr som det fega får han är!

Tänk så många röster en svensk hade kunnat föra om han slutade vara så vanisinnigt egoistisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s