Sverige det ”jämlika” landet!

hysh

Jag försökte berätta om det ”mamma” utsatte mig för men ingen trodde på mig då en mamma aldrig utsätter sina barn. Detta påstår man i Sverige när det är det är precis tvärtom då människan utsätter. Kvinnan är den värsta pedofilen samt den värsta mentala krigaren då hon inte har fysen som mannen har. Den psykiska misshandeln kan därför vara värre än mannens.

Detta vill man inte lyssna på alls då mannen är skyldig till allt våld så offren som utsatts av kvinnor tas alltså inte på allvar.

https://genusnytt.wordpress.com/2011/06/01/pedofilen-var-kvinna-da-tittade-alla-bort/

I många år har man försökt att lyfta fram dessa frågor men stött på patrull då kvinnor i Sverige alltid anses vara offer eller lida av Münchausen by Proxy vilket psykologer har sagt i ca 30 år är psykologins största skämt.

Det används dock flitigt av socialen!

http://genusdebatten.se/den-valdsamma-kvinnan/

Jag har aldrig förstått denna snedvridna debatt och i Sverige ska det finnas nerskrivet i lagtext att mamman äger barnet. Hur kan man äga ett barn?

Det spelar ingen roll att hon burit på barnet i 9 månader för behandlar hon barnet illa måste samhället ingripa! Vi ser barnhandeln och socialens agerande vilka är i majoritet kvinnor.

Sverige är ett mycket svagt land när det gäller dessa frågor och flera politiker jag frågat säger att de inte vet vilka forum som är bäst att ta upp detta i. Många kvinnor är trofé jägare och utnyttjar mannen för pengar/status/hans namn och det är bara henne allting handlar om.

http://www.narcissism.se/

http://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsst%C3%B6rning

Många av dessa kvinnor är ofta size 0 och bantar hela familjen vilket gör att barnen utvecklas sämre och männen tar mycket stor skada men trots detta anmäls de inte.

Detta handlar om mycket farliga människor som borde spärras in och är svåra att behandla. Många lider av pappa komplex/sessa komplex, kan vara mörkrädda vilket är en barnrädsla och de gör allt för att få det de vill ha. Vissa påstår också att de är perfekta och kräver uppmärksamhet ständigt för respekten för andra finns inte.

Hur ska man kunna ha en bra debatt vad gäller våldet fullt ut när ett land inte ens kan erkänna att människan utsätter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s