Sorgen, ilskan!

1920x1080

Ibland vet man inte vad man ska göra för all ilska mot rovdjuren tar över och man vill gå bersärk även om man förlorar på det. Gärningsmän går fria och människor som vet vad som hänt är tysta och ingen utreder och ilskan tar över.

Vissa dagar är så tunga att man inte vet hur man ska orka gå för man kryper nästan på alla fyra. Jag är 44 men känner mig gammal och trött och sörjer barnen som Sverige slaktar och svensken säger sig vara stolt!

https://annalillanvaisanen.com/2015/05/03/svenska-stodet/

Man vill skrika rätt ut för det spelar ingen roll hur man gör för i Sverige är man döv och har en människa ett tyngre förflutet blir man illa behandlad. Alla människor har ett för en människas förflutet är inte ett vakuum. 

Jag blir kritiserad för jag inte firar svenska helger och Nationaldagen men varför i hela fridens namn ska jag göra det?

Jag dricker inte alkohol och svensken kallar mig alkoholist för brännvinet är viktigt för svensken, jag kan inte ens ha det i min närhet. 

Jag gråter för jag hör andra barn som blir utsatta av samma liga som mig själv, en pojke snyftar och de tycker om att kväva och strypa och återuppliva. Plötsligt är det en pojke som inte rör sig, han vaknar inte.

Dessa svin tvingar en att se på och Sverige tycker det är viktigt att dessa svin går fria och ingen gör något åt det. I detta land kan man inte lita ens på befolkningen för idag sitter ”vuxna” med information men går inte till myndigheterna. Deras rädsla skiter jag i, hur rädda tror ni vi var?

Jag sörjer för svensken har hat att vara stolt över och fega ”kändisar” som inte gör något överhuvudtaget för sina medmänniskor. Finns det trygghet i detta land när barn fortsätter slaktas? 

https://annalillanvaisanen.com/2015/04/22/svensk-tystnad-kallad-feghet/

Det finns de som säger att det finns vård och att man kan få hjälp därifrån men varför måste man då ligga på Socialstyrelsen för att de inte klarar av sitt jobb. Det finns de som säger att det finns poliser men då måste man ju prata om något annat land, hade detta fått fortsätta om det funnits poliser?

Jag sörjer för jag kanske hittar pappa och hoppas inte på för mycket och känner ilska då svensken vill ha det så här och att det är för tufft att slåss varenda dag! Många offer som blir utsatta för sexual brott blir i ”moderna Sverige” av ”mogna svenskar” stämplade som lösa och skitiga!

En reaktion till “Sorgen, ilskan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s