Stämpling!

citat.png

Det finns en speciell grupp av människor som glänser lite extra som andra har svårt för och därför behandlas de illa av lågt IQ! Istället för att inspireras av andras kunnande och lära och växa som individ föredrar de småaktiga att stämpla och diskriminera!

Jag pratar om nörden! Personen med högre/högt IQ som alltid varit bespottad, det var även Einstein och lägre IQ måste stämpla dessa människor med diagnoser för annars förstår de inte!

Småaktigt och patetiskt? Javisst är det är det!

Vad gör det om en person glänser lite extra än andra och vad gör det om ditt barn är smartare än andra? Det vi alla behöver lära oss är att omfamna oss själva för hur ska vi annars lära känna oss?

Titlar är det värsta jag vet, jag hänger inte upp mig på Asperger, Autism, ADHD eller liknande, jag ser smarthet och jag behöver inga titlar för att förstå. Här i Sverige skrivs det ut mediciner som om det handlar om karameller och det har gått såpass långt att människor ser bara diagnoser och inte begåvade människor som inte får utlopp.

Svensk skola är faktiskt inte bra och nej, det är inte smarta ungars fel att andra unga mår dåligt i skolan. Det är småaktiga föräldrar som inte klarar av att lära sina barn att inspireras av andra som kör det tjafset! Hade Sverige haft skolor för gifted children hade vi inte haft det här problemet och home schooling är ju tabu!

Vad jag tycker bilden visar är att om du bara är rädd och negativ kan du inte släppa in det positiva och då växer du aldrig.

winners_never_quit-360x270

I Sverige har IQ alltid varit tabu och man medicinerar dessa människor istället för att man ska lära känna sitt inre och hur man kan vinna utlopp på ett sunt sätt! Fransmännen anser att ADHD är en del man ska lära sig att leva med och därigenom kunna kontrollera det, alltså ingen ”sjukdom” eller ”handikapp”. En del av personligheten kallar fransmännen NPF.

Det är ju helt rätt men fega Sverige måste droga ner människor för här får man inte vara sig själv eller tro på någon heller. Många tvångsomhändertagna barn utan några diagnoser alls, drogas med samma mediciner!! Om man drogar ner människor så lär man känna falskhet för utan mediciner är du ju en annan individ! Man måste lära sig att hantera sina känslor och varför dem påverkar på sättet dem gör och när dem blir negativ påverkan.

Man måste sluta springa till läkare för att barn skruvar på sig skolan och påstå som icke påläst att barnet har ADHD. Om du som förälder inte vet varför barnet skruvar på sig, varför hävdar du det då för?

Igen lågt IQ och hur det påverkar negativt. Många har fått höra att barnen är sunda men föräldrar i Sverige är fanatiska och går till andra läkare för självklart måste ju någonting vara fel.

Ja, kanske läraren och sättet man lär ut på! Så fort jag tar upp detta ämne blir det ett herrans liv då jag anser att svensk skola ska science fairs! Det behövs mer aktiv kreativitet för kan du inte teorisera dina praktiker och praktisera dina teorier är din utbildning faktiskt värdelös!

En reaktion till “Stämpling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s