Ansvariga politiker/utsatta barnen!

turkosa_rosor

Det finns en mycket viktig tråd i gruppen Riksföreningen Mot Tvångsomhändertaganden av Barn i Sverige, där man visar upp vad en politiker sagt offentligt.

”Omhändertagna barn är underhållande”, Jenny Sonesson FP och hon säger också att barn inte är ”något bihang till föräldrar dom råkar dela DNA med”! Det blev en mycket stark reaktion och en Riksdagsledamot försvarade Sonesson, Jonas Gunnarsson S och honom blev jag trött på fort.

Han menar att tonen i gruppen är hård och att man får ta tag i problemet varvid jag uppmanade honom att då göra det. Han sitter vid beslutsfattande position så att anmäla Sonesson till KU tyckte jag därför vore logiskt. Sedan ansåg jag också att han skulle anmäla alla korrupta politiker och rensa upp rättsrötan och anledningen är enkel.

Han och Sonesson är ansvariga då de är politiker på beslutsfattande positioner och den enskilde slåss i motvind och mot myndigheter och enskildes rättigheter kränks.

Av dessa anledningar är det viktigt att Gunnarsson tar tag i detta då han borde förstå brottsoffren då han blivit utsatt för sexuella övergrepp som barn. Som ni kanske vet har Socialdemokraterna alltid haft en mycket hård policy när det gäller myndighetsmissbruk.

Vad har det då tagit vägen?

Var är den enkildes rätt?

Då är det inte konstigt jag blir flyende förbannad när jag ser Gunnarsson försvara en rättslös politiker som borde sparkas med tanke på att hon stöttar barnhandeln. Hon har tidigare innan hon blev politiker arbetat som socialsekreterare och där har vi väl en anledning till hennes vidriga påståenden.

Politiker totalt sett tillsammans med myndighetspersoner som vill förändra måste därför agera och här har vi ett stort problem i Sverige som man tagit på allvar tidigare.

Politikerförakt och hat mot polis/myndighet.

Det är väl inte så konstigt om det finns eller växer sig starkare när vi ser att ingen vågar sticka ut och ta kampen för förändring. En upprensing inom sjukvård/polis skulle ju stärka tryggheten och människors rättigheter och fler skulle följa upp.

Hur kan man vilja ha en arbetsplats som är korrupt?

Varför vill man ha sådana kollegor?

En reaktion till “Ansvariga politiker/utsatta barnen!

  1. Det finns ett effektivt vapen vi kan använda mot landets korrupta politiker som försvarar barnhandeln och övergreppen på våra mänskliga rättigheter nämligen vår rösträtt.

    Om några år kommer de ansvariga politikerna i kommun, riksdag/regering och landsting återigen att komma krypandes till korset och be om stöd från människor de tidigare har sparkat på! Slit åt er deras valsedlar och släng dom i närmaste soptunna och be dom högtidligen att fara åt helvete om de kommer och knackar dörr.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s