Anninas frågor till Stefan Lamme

Skrev olika inlägg tidigare till Stefan Lamme som man sa skulle vara den som svara på frågor om min dotters död. Här är alla frågor som kommit till med tiden. Han har läst dem men aldrig svarat…………..”………………….. Kanske du ska betala Donias begraving gravskötsel? Eller ska familjen Alvesparr göra det för hon var nog försäkrad där som det var skrivet enligt avtal ? Varför fick du löfte om hur Donia skulle förklaras död redan dagen efter att hon dog av det yttre befälet Johan Lindqvist ? Varför togs hon in akut till Lunds sjukhus fast hon redan var död och vem betalade resan för det var skrivet att den var betald? Varför tog du av henne asistenten som hon var berättigad till enligt dyslexi utredingen jag begärde straxt innan ni stal henne ? Kan du även vara så god och se till att ta reda på vilka vaccineringar man satte i henne mot min vilja. Även var detta gjordes. Socialen har inte tagit något annat ansvar för hennes fysiska hälsa under den tid hon levde som inkomstkälla. Och så undrar jag om du nu inte i efterhand tycker det hade varit bättre om jag hade min egen dotter hos mej trotts allt ? var du den överläkare som dikterade intyget man skulle ta mina barn med? Holger Bokeland sa han var ombedd av socialen att skriva min diagnos och det var dikterat från en läkare jag aldrig har sett personligen. Kan det då vara du ? Vore tacksam för svar. Jag anser att det är en hel del att reda ut. Bland annat så kan du nu vara behjälplig med att ge mej information om vilken tredje part man har rätten att skydda så jag inte får reda på vad hela obduktionen döljer när det gäller min döda dotter. Nu med din insyn i allt borde kunna vara mej vid det här laget. Helena Andersson socialsekreterare klaga med till min mor långt innan hon dog att Simrishamns kommun inte hade råd att betala för hjälp i hennes skolgång vilket hon egentligen var berättigad till. Vilket en expert utredning jag beställt när jag var rädd de skulle ta henne med tvång ifrån mej, så de skulle ha den att rätta sej efter. Den utredningen dolde de från sociala utredningen och de gav inte socialstyrelsen den. Jag ringde socialstyrelsen och bad dem ta med den. Jag vet inte om socialstyrelsen fick den men hon var berättigad till ständigt stöd i skolan för kraftig dyslexi så hon skulle kunna hänga med i undervisningen. Det fick hon inte. När hon dött sa soc till den chockade storasystern. Din syster är död men klara engelska provet. Samtalet avslutades fort med orden. – hoppas du har några vuxna där som kan stötta dej nu jag måste ringa fostermamman för hon är så ledsen. Hej då….Det var väll du som var ansvarig för hjälpmedlen i skolan för handikappade elever på den tiden min dotter stals ifrån mej?…..Är inte du intresserad av att det blir en riktig brottsutredning och varför skulle du inte vara det? Varför lova den ensamma polisen dej via Attendo redan dagen efter att det inte skulle bli annat än nerläggning av brottsutredning. Dessutom reagera jag starkt på att familjen Alvesparr fick pengar för en säng som skulle härbärgera nya fosterbarn efter Donias vistelse där redan innan hon var död! Dessutom finns det inget busskort eller annan identitetshandlingar i Donias kvarlåtenskaper. Passet kommer snart skev dock Helena Andersson några gånger till Attendo så jag undrar vad det skulle användas till då man egentligen inte har rätten att ta fosterbarn utomlands?….Är inte du intresserad av att det blir en riktig brottsutredning och varför skulle du inte vara det? Varför lova den ensamma polisen dej via Attendo redan dagen efter att det inte skulle bli annat än nerläggning av brottsutredning. Dessutom reagera jag starkt på att familjen Alvesparr fick pengar för en säng som skulle härbärgera nya fosterbarn efter Donias vistelse där redan innan hon var död! Dessutom finns det inget busskort eller annan identitetshandlingar i Donias kvarlåtenskaper. Passet kommer snart skev dock Helena Andersson några gånger till Attendo så jag undrar vad det skulle användas till då man egentligen inte har rätten att ta fosterbarn utomlands?…Varför tog du tacknämligt emot beskedet att det inte skulle bli en brottsutredning?….Med rent mjöl i påsen så hade man vridit sej 15 varv för att gottgöra……Kanske du ändå kan svara på varför Donia har 2 identitetshandlingar i bårhuset?…….bifogar bild från hennes strupe. Du vet nog mycket väl att jag har blivit hänvisad att prata med dej om min dotters död av attendo vare och fosterhem och socialen, varför svarar du då inte?…..Du vet nog mycket väl att jag har blivit hänvisad att prata med dej om min dotters död av attendo vare och fosterhem och socialen, varför svarar du då inte?….Det är ju även du som pekas ut att vara den enväldige härskaren över mitt nu döda barn då varken socialnämd eller andra besluta något om min nu döda dotter. Var det du själv som körde min dotter till sista fosterhemmet? Det saknas uppgifter om vem som körde henne dit? ???? -ja det var allt jag skrivit till Stefan Lamme i chatten och vet att han läst allt, men jag får inte ett enda svar. Delade även dessa bilder….

anninasbilderlamme

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s