Att gå vidare!

aa-Gothic-Prayer

Det finns en sak jag har funderat på en hel del och det handlar om att kunna gå vidare utan att de skyldiga skakar galler! De som utsatt mig och andra barn och jag har ingen aning om hur andra gör.

Det finns de som säger att de känner lättnad när de fått rätt i tvister men ingen skyldig skakar galler och att de kan gå vidare med sina liv. Inte jag!

Jag hör pojken snyfta än idag, när de kväver och stryper honom slutar han röra på sig och om han dog vet jag inte och var är i så fall kroppen?

Hon har alltid sagt att ingen kommer att åka dit för det de gjort och hur kan hon vara så säker på det? Vem finns då som skyddar alla eller är inblandade?

De tvingade mig att titta på när ofödda dödades och jag ska gå vidare?

De ska fortsätta vara på fri fot?

Polisen tycker ju det för de agerar ju absolut inte och inga politiker heller så hur ska man få upprättelse då fullt ut?

e024

Jag kan inte leva med att rovdjuren ska få gå fria och Sverige är en oerhört feg nation och svensken skryter om sitt land och påstår sig vara stolt.

Detta är inget att vara stolt över överhuvudtaget, en nation som spottar sina barn i ansiktet och skiter i att hävda offren och friar rovdjuren. Jag litar inte på Sverige och det är en konsekvens av vad jag har gått igenom för detta land är en lögnare och svikare.

Jag har fått livstid och de frihet och hur många har de då utsatt totalt? filmat? fotograferat? sålt vidare till andra pedofiler och sadister?

Ingen vill ju utreda så det lär man aldrig få reda på men gå vidare och känna lättnad kan jag inte och jag tycker inte att det är konstigt.

Jag duschade i mörker i många herrans år, kunde inte ha lampan tänd, hällde duschtvål över kroppen men tvålade inte in mig och sedan svepte jag in mig i handduk och badrock och satt och väntade på att torka. Kunde inte göra på något annat sätt och hjälp från vården fick jag ju inte!

Gå vidare och känna lättnad det är för andra för min upprättelse är en dröm som inte kommer att gå igenom.

gothic_girls_wallpaper_by_l_a_addams_art-d4alwpm

2 reaktioner till “Att gå vidare!

  1. Oftast är det ju tyvärr ”offren” som får livstid och gärningsmannen/kvinnan slipper at gå vidare på gatorna förr eller senare

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s