LÅT LEONA STANNA, HOS SIN MAMMA!

10171142_10153096627473649_8641891731418163015_n

Leona föddes 6 mars kl 11.07 kommer aldrig glömma den dagen hon föddes, du som precis fött vet vilken våg av kärleks känslor man känner, äkta kärlek.. trots mitt kejsar snitt och arm ur led ammade jag och gick upp för byta blöja och vagga henne, jag låg inne extra för att hon skulle må bra. Min mamma fick hjälpa mig upp ur sängen pga min axel som gick ur led på operations bordet och till slut tröttnade hon och bad en usk ringa soc för hon ansåg att jag inte klarade mig själv.

En vecka senare knacka dem på min dörr och fråga om jag vill ha stöd familj och som ensamstående tänkte i framtiden kanske det kan vara bra för jag bodde då i lammhult och kände ingen där , plus min mamma bodde 8 h i från mig…

Det jag inte visste som jag fick veta idag via socialtjänstens journal anteckningar är att min mamma har anmält mig 6 ggr… ( kort fakta om min mamma, hon gav upp mig till soc när jag var 6 år för hon gick in i väggen och när jag blev äldre orkade hon inte ta ansvar för mig så jag växte upp på olika hem i småland, bland annat i Öjaby så har aldrig bott hem utan ha klarat mig själv).

Jag sa efter 3 månader till soc jag klarar mig själv ni kan avsluta utredningen och då anklaga min mamma mig för att tagit kokain vilket jag aldrig rört och jag sa till soc ni kan ta mitt hår blod urin vad ni vill jag har aldrig drogat vilket dem gjorde och jag var ren de kollade även alkohol värden i mitt blod för se om jag ammade full, och jag har aldrig varit alkoholist.

Jag har haft skyddad identiet från en man som försökt ha ihjäl mig när jag var gravid, ett x.. hur som helst hittade han min lägenhet i Lammhult så jag flydde till Helsinborg sen Malmö och då ansåg soc att jag avbröt kontakten när jag bad om att fortsätta med soc i Malmö och att jag kunde visa upp mig dagligen om det behövdes..

Senare under veckan ringde en advokat och sa att soc från Växjö är på till Malmö för att omhänderta mitt barn och de kallade mig till ett soc möte i soc i Malmö, polisen var där och 4 soc sekreterare då vid den tiden var Leona 5 månader gammal, de sa: ”Antingen placerar du dig frivilligt i Hörby på vob” eller så ta vi ditt barn.

Jag valde Hörby blev placerad 6 oktober 2014, och har under dessa månader till idag jobbat med allt dem bett mig om även fixat lägenhet och försökt inreda det trots jag sällan få lämna hemmet till Malmö, endast en gång i månaden som jag får detta. Jag har börjat medicinera och gått på med att en psykolog utreder mig mellan A och Ö och fått dem mest kränkande frågorna man någonsin kan fråga en mamma för att se om jag lider av något.

Jag har gjort allt de bett mig och uppfyllt alla krav och förra månaden skulle vi planera min hem flytt och nu kom de igår och sa att dem ska ta henne?!?!?!??! fattar inte för hemmet är på min sida och har satt sig emot deras beslut helt.

En reaktion till “LÅT LEONA STANNA, HOS SIN MAMMA!

  1. Utred Socialen!!! Fyy skäms på er, ta reda på fakta innan Ni agerar.
    Den lilla får det bäst hos mamma!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s